Saturday, January 18, 2014

stylish peplum tops!

Hello fashionista!

Syukur sudah hampir setahun ieda mula memakai hijab. Peringkat permulaan susah juga bab memilih baju yang sesuai dan sopan. Zaman free hair dulu hampir semua koleksi baju cutting body shape dan terdedah sana sini. If keluar dating dengan hubby memang masalah besar, take long time for me memilih baju yang sesuai dengan imej berhijab, sedih tau sob..sob...

Now... setahun kemudian im learning dan selesa dengan imej berhijab. Yes im in love with it! mudah kerana ieda sudah pandai mix and match pakaian. My favorite padanan baju peplum tops dengan dengan jacket atau cardigan. Boleh pakai dengan long skirt atau seluar, pakej untuk kekal stylish dan sopan at the same time.

Mana nak cari peplum tops yang stylish dan up to date? paling mudah terus ke butik online Zalora dan pilih yang berkenan di mata korang. Yang penting banyak pilihan dan harga manpu milik. Let's shopping at Zalora now fashionista!


4 comments:

  1. cuba tgk dkt poplook pun cantik. minniemouseboutique di FB pun cun jgk sis!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh thanx dear untuk link, terjatuh cinta dengan baju maxi di minniemouseboutique tu ^_^

      Delete
  2. Assalamualaikum ieda, syukur alhamdullilah. dah berhijab ye. Gambar2 lama yang tak menutup aurat wajib buang dear. Semoga dosa2 tidak mengalir berterusan. Lagi2 lepas nikah, suami jua menanggung dosa kita. Sheila pun lalui dulu. Iltizamkan diri untuk jadi muslimah sejati. Ini sekadar nasihat untuk kita bersama. in shaa Allah. harap awak tak salah anggap dengan apa yang sheila kata ye.Semoga dipermudahkan urusan dan dimurahkan rezeki kamu sekeluarga (",)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih for the gud advise, im tryring to fix it step by step ^_^

      Delete