Tuesday, April 30, 2013

lets exchange links


Hi yaa all B2B and EX-B2B of 2013, sila tinggalkan link di ruang comment yaa, lets share our wonderful journey together ^_^

love
iedaurora

Saturday, April 13, 2013

review - wedding cake bertingkat

Salam....

Oke continue review. Wedding cake di Kulim ieda tempah dengan Awincupcake. Harga wedding cake di sini memang berpatutan dari yang lain. Gigih survey harga sebab nak budget dan mencari kek yang comel! Yaa comel tu penting bagi Ieda Aurora. Hasil tangan Awincupcake sangat kemas dan teliti. Totaly puas hati dengan hasil kek bertingkat bertemakan tiffany blue, white & purple. B2B utara boleh la tempah dengan kak Awin senang je nak deal, boleh hantar sampai ke rumah.

Blog  : awincupcake.blogspot.com
Fb : awincupcake

F for faan & I for ieda yawww

2 tier cake, di bahagian bawah cupcake normal size di bahagian atas cupcake mini

Super cute wedding cake, tiffany blue and purple theme

Our sweet moment suap-suap

Sesi potong cake, selesai majlis cake pun settle sedaaap sangat

Wedding cake di Bandar Bahru Uda JB bertemakan black and white. Disediakan oleh our wedding planner AZ Bridal. Saiz kek ni sangat besar sampai dua minggu pun tak habis lagi.

3 tier cake dengan hiasan fresh flower

Sweet cake cutter decoration

Pengantin lelaki tengah touch up, pengantin perempuan gedik pose hu..hu..

Pose time! gambar nie je skema yang lain terlebih happy sebab kat depan kitorang penuh dengan kengkawan mengacau.

Cuaca panas jadi cake sedikit mencair

Cake di depan meja beradap pengantin, yes it fresh flower decoration!

Wednesday, April 10, 2013

promosi hebat produk kecantikan!

Sharing is caring!

Promosi hebat produk kecantikan pilihan ramai di FN Beautyhouse. Dijamin harga yang ditawarkan paling rendah di pasaran. Promosi ini sah sehingga Ahad, 14 April 2013 sahaja iaitu semperna hari lahir owner FN Beautyhouse. Jadi cepat rebut peluang ini!

Pm atau wassap mereka segera
013-289 6096 / 017-770 8499

FB :


Added RM6 untk postage

This post is fully sponsored by FN Beautyhouse