Thursday, November 7, 2013

Ding! selepas berkurun lama tak update...

Salam wahai pembaca baru dan pembaca setia....

Kesian blog sudah lama menyepi, today kasi update skit. Sekarang masih lagi berdua, syukur dah dapat lesen besar dari doctor mengesahkan sudah cukup setahun operation dijalankan. Yee setahun terpaksa merancang! Perit sangat bila terpaksa menjawap soalan orang. Now baru je nak ambil mood TTC, please sharing puan-puan.

Anak kawan kite little cubby cheek

Wish to have adorable kids macam baby Arissa

Hari raya berpurple theme, auuww hensemnye hubbyku

September birthday celebration me & hubby just the two of us at home, leh kiss..kiss.. ^_^

VVIP INVITATION

I would like to invite you all to LIKE AURORA PAGES. Aurora offered classy & stunning wedding, akikah ceremony and birthday party personalized items & designs. Anda akan dilayan oleh Ieda sendiri, jangan malu dan segan untuk bertanya serta membuat tempahan. Antara produk Aurora seperti bawah.

Visit us at FB : www.facebook.com/Auroraclassystylish
Our Blog : http://auroraclassystylish.blogspot.com/











6 comments:

  1. Setahun Ieda kena pantang ye? Lama jugak tu..
    Sabar k mudah-mudahan ada rezeki :)
    Nak cuba Shaklee roger me ok..
    Myra pun ada ambik set kesuburan Shaklee gak :)
    Kita mencuba kan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye kena setahun itu yang sebaiknye supaya luka dalamam baik, now baru try susu kambing & kurma, set shaklee tu insyallah if nak try ieda roger myra ye...

      Delete
  2. akak mia doakan utk ieda..semoga dipermudahkan..mungkin ada hikmah ...kuatkan smgt ..berusaha berdoa..insyaallah akan ada juga rezeki tue

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanx so much kak mia, dah lame tak jengok ur blog ^_^

      Delete
  3. lamanya ieda menyepi. heheh. rindu ni. rina doakan ieda cpt2 ngandung tau. insya Allah x lama lg je tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi dear, bz manjang pastu malas nak update, im happy for you syok bace blog rina ^_^

      Delete