Saturday, April 13, 2013

review - wedding cake bertingkat

Salam....

Oke continue review. Wedding cake di Kulim ieda tempah dengan Awincupcake. Harga wedding cake di sini memang berpatutan dari yang lain. Gigih survey harga sebab nak budget dan mencari kek yang comel! Yaa comel tu penting bagi Ieda Aurora. Hasil tangan Awincupcake sangat kemas dan teliti. Totaly puas hati dengan hasil kek bertingkat bertemakan tiffany blue, white & purple. B2B utara boleh la tempah dengan kak Awin senang je nak deal, boleh hantar sampai ke rumah.

Blog  : awincupcake.blogspot.com
Fb : awincupcake

F for faan & I for ieda yawww

2 tier cake, di bahagian bawah cupcake normal size di bahagian atas cupcake mini

Super cute wedding cake, tiffany blue and purple theme

Our sweet moment suap-suap

Sesi potong cake, selesai majlis cake pun settle sedaaap sangat

Wedding cake di Bandar Bahru Uda JB bertemakan black and white. Disediakan oleh our wedding planner AZ Bridal. Saiz kek ni sangat besar sampai dua minggu pun tak habis lagi.

3 tier cake dengan hiasan fresh flower

Sweet cake cutter decoration

Pengantin lelaki tengah touch up, pengantin perempuan gedik pose hu..hu..

Pose time! gambar nie je skema yang lain terlebih happy sebab kat depan kitorang penuh dengan kengkawan mengacau.

Cuaca panas jadi cake sedikit mencair

Cake di depan meja beradap pengantin, yes it fresh flower decoration!

11 comments:

  1. comel sangat kek u. nice color combo. and i paling suka yg putih tu. simple :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh u suka simple ye tp i suka kek yang colorful ^_^

      Delete
  2. eh eh eh samalah vendor wedding cake kita kat Kulim tu...
    cake dia super sedap!!! first time WE tgk wedding cake abis di makan.. takda balance pon.. WE dpt yang cenoet je tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh same, ieda pun dapat cubit skit jee, mmg comfirm sedap kan, si couzen kecik sampai jilat balance krim tu ^_^

      Delete
  3. Dulu masa myra tak pndai lg nak survey smua ni.. Hehee..

    Apapn cake mmg nampak awesome.. Mabeles...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi myra pandai buat kek, nampak sedap sangat kek stobery chesee tu tau ^_^

      Delete
  4. cantik kek yang kat kulim tuuuuuuuuuuuuu :)

    ReplyDelete
  5. best nye! Sya verangan nak kek 5tingkat. aritu survey2 harge dLm 700. tp bukan fondant. mahal x ieda rase??

    ReplyDelete
    Replies
    1. murah dah rasenye, sha survey la tempat lain pulak maybe boleh dapat yang lagi budget tapi make sure hasilnya cantek!

      Delete
  6. comel gila cupcakes awak tu. kecik je. and the blue color suits sgt. yang majlis bertandang pun cantik dear. tapi tu la, cair plak kena panas ye. :)

    ReplyDelete