Monday, March 11, 2013

wedding finger print!

Hi all!

Antara koleksi terkini finger print di FB Aurora classy and stylish design
Jemput LIKE my pages and make order yaa

FINGER PRINT
1. Size : A3 (297mm x 420mm)
2. Material : Ivory card (Texture) 230gsm, Wooden frame A3
3. Color : Full color Laserjet Print (high quality)
4. Price 
- finger print perframe : RM50
- finger print paint 4 color (1 set) : RM10
- finger print pakej : RM80

T&C
- 1/2 deposit payment upon order confirmation
- Full payment before dilivery
- Costum design follow your theme color and request
- Delivery prosess RM10
- Pick up area McDonald Taman Kobena JB only
- PM FB or email us at ieda_aurora@yahoo.com


Tree finger print

Just married car finger print

Mini bride & groom finger print

Carriage finger print

 Finger print paint rainbow color set (easy to clean)

 Finger print paint earth color set (easy to clean)

 Finger print pakej
  • 1 A3 finger print with wooden frame
  • 1 A3 mini easel stand
  • 1 4R signage card
  • 1 4R mini easel stand
  • 2 set finger print paint

14 comments:

  1. arghhhh... sangat menarik!!

    dear, kamu ada jual or sewa easel tak? berapa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade dear, yang kecik ade jual & sewa, yang besar untuk canvas cuma sewa saje, nanti email ieda yer for detail...

      Delete
  2. hihi kalau x kawen lg dlu msti order yg ni kt ieda..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ieda pun tak buat dulu tp leh order as prezen jugak ^_^

      Delete
  3. comel la u. hish rasa nak buat bisnes dgn u je haha

    ReplyDelete
  4. alahhh dh terlambat nk order,mmg dok cari2 dh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. myself pun terlambat, dulu tak terfikir pun nak buat finger print ni hu..hu...

      Delete
  5. ieda .. shima nk finger print paint ni .. nk 2 set colour tu .. bole ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti boleh, ieda dah reply email syima yer ^_^

      Delete
  6. kalau sy nk beli A3 frame sahaja berapa ye? i need around 8pcs

    ReplyDelete
  7. Hai, kalau i nk purchase a3 frame je brapa ye per piece?. i need around 8 pcs

    ReplyDelete
  8. Hai..klu sy nk order finger print paint shj boleh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yaa boleh, email ieda yer ieda_aurora@yahoo.com

      Delete