Sunday, March 24, 2013

beauty sharing

Bila kulit badan berseri hubby pun makin sayang

Hi beautiful ladies!

Nak kulit badan yang putih dan lembut? Oke excited sangat nak cerita tentang sabun Gluta Kojic yang memang terbukti berkesan pada diriku. 

Gluta Kojic Soap, my faveret now.

Rutin harian super buzy sejak menjadi wifey, dengan career as Senior Graphic Designer dan menguruskan business Aurora. Tiada masa lagi nak manjakan diri sendiri macam dulu. Kulit badan makin gelap, kusam dan kasar. Nak ke spa jangan haraplah, pakai losyen pun ikot mood. Mandi cuma pakai sabun dettol hubby yang menghilangkan kuman tapi tidak memutihkan badan grrr!

Jadi bila tengok kulit badan sendiri sedih sangat. Terdetik di hati untuk cuba Gluta Kojic Soap nie. Ieda gunakan pada badan sahaja pengganti sabun mandi. Satu buku kerat kecik-kecik sebab nak jimat, baru 3 minggu gunakan sabun nie tapi dah menunjukan kesan yang positif kulit badan semakin lembut seperti memakai losyen. Kawasan bermasalah seperti di celahan lipatan badan dan ketiak semakin putih. Warna 
kulit badan makin sekata dan berseri. Sabun nie wangi memang feeeling yer bila mandi.

Dimana ieda dapatkan sabun Gluta Kojic Soap ni? pastinya di FN BEAUTYHOUSE, lengkap segala keperluan kecantikan di sini. Banyak lagi produk yang hot di pasaran seperti Aura Maya, Wonder Glow Cosmetics, Aura White, Vitamin C dan lain-lain. FN beauty kerap mengadakan promosi tertentu jadi sila LIKE untuk update. Layaanan yang ieda terima memang terbaik, barang pun cepat sampai. Totaly puas hati & nak repeat order!

P/S : Sabun ini sesuai juga digunakan untuk wajah

Untuk detail produk huhungi Bella & Fatin, jangan lupa LIKE

Cik Bella & Cik Fatin yang comel

Antara produk yang mendapat testimoni positif :

WONDER GLOW COSMETICS

VITAMIN C 1000MG PHARMA PAHANG

 MAIXARA C-SENTIAL

MIZZ BEAUTY

SHISEIDO MINERAL BLACK MASK

OEM MAGIC FOOT MASK

AURA MAYA SKIN CARE

This post is fully sponsored by FN Beautyhouse

8 comments:

  1. rina pun ambil pencuci yg sama mcm ieda ambil tu, kemudian rina amalkan vitamin C pharma pahang...rina ambil direct dr pharma pahang tu kak nik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeeay sabun tu best kan! vitamin ieda amik yg amway punye tp vitamin C pharma tu ramai ckp bagus ^_^

      Delete
  2. putih2 yg kt ske ni. mklum x bp cerh. ihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. same la kite makin lama makin gelap, tu yg kene rajin skit nak putih nie ^_!

      Delete
  3. ieda,dea leh hilangkan parut2 kecik x? kalo bleh..Dila nk try jugak.. zmn muda mudi dlu buas sgt,pnuh parut..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. parut jerawat blkg badan mmg makin kurang, rasenye berkesan jugak dekat parut ^_^

      Delete
  4. Alyn pakai jgk gluta kojic ni tapi alyn rs mcm lambat sikit part2 lutut peha nak cerah. takes time kot. x sabar betul 1 buku pn x abis lg :p

    ReplyDelete
  5. Sya ingt nk start diet atkins. dLm buku ad suggest soh amik multivitamins @ fatty acid. Sya tengah survey2 nih. mcm2 jenis ade smpai confused.

    vitamin C utk kulit kan?? (Sya set dLm mind vit C utk TAK bagi flu. hehe)

    ReplyDelete