Saturday, February 23, 2013

pengalaman sendiri dengan Premium Beautiful


Assalamualaikum...

Ieda kongsikan pengalaman sebagai pengguna korset Premium Beautiful. Apa yang baik ieda kongsikan bersama. Jika berminat boleh hubungi my bff Miza untuk sebarang pertanyaan lanjut :

Jangan lupa inform Miza korang pembaca blog iedaurora.blogspot.com

Bermula pada bulan April 2012, ieda mula mengalami sakit belakang yang sangat teruk. Kekadang terpaksa menahan sakit sampai menangis. Pemeriksaan doctor mengesahkan ianya berpunca dari ketumbuhan fabriod yang mengganggu sistem tulang belakang. Pembedahan perlu dijalankan dengan segera. Doctor menetapkan tarikh pembedahan pada bulan Ogos. Agak buntu tika itu kerana majlis pernikahan dan perkahwinan di Kulim pada bulan Jun. Bermakna terpaksalah menahan kesakitan di atas pelamin nanti! Ketika ini ku redha sahaja dengan takdir. Anda boleh baca tentang pembedahan yang dijalankan di entry PENYAKITKU FABRIOD.

Hubby ambil gambar nie sebelum ditolak ke bilik OT, im still in trauma.

Ieda tidak berputus asa dengan mencuba Premium Beautiful sebulan sebelum my wedding! Selepas tersarung di badan alhamdunillah derita sakit belakang semakin bekurangan. Bersyukur sangat sekurang-kurangkan diriku boleh tersenyum bersanding di atas pelamin tanpa kesakitan. Posture badan juga terus tegak dan lurus, sebelum memakai korset posture badanku agak bengkok sedikit. 

Selepas dua bulan luka pembedahan sembuh. Untuk majlis bertandang di JB pada bulan September ieda tetap memakai PB untuk menutup kesan pembedahan di perut yang akak ketara. Boleh tengok koleksi gambar perkahwinan Ieda & Faan di entry WEDDING REVIEW

Pada B2B silalah mendapat PB secepat mungkin. Percayalah ia dapat membantu mencantikan curvy badan ketika mengenakan busana pengantin. PB amat sesuai untuk mereka yang bertubuh cubby dan berisi kerana dapat membentuk dan menurunkan berat badan sebelum hari bahagia anda. Yang penting dapatkan PB yang bersesuaian dengan saiz badan kerana korset yang terlalu ketat atau longgar membuatkan anda tidak selesa memakainya. Hubungi Miza untuk fitting badan serta penerangan yang lengkap.

Yes! I gain weight a lot sebulan before wedding kesan dari ubat-ubatan yang perlu dimakan. Tapi bila sarung PB dress cantik terletak menampakkan curvy yang seksi dan effect kurus.

PB buatku lebih yakin, yang penting sangat selesa walaupun seharian pakai.

Miza :
019 – 759 0024

Email  :
amizalala@gmail.com

FB :
Amiza Halim

This post is fully sponsored by Amiza Halim Premium Beautiful

4 comments:

  1. saya pun guna PB sebab sakit pinggang. alhamdulillah, setel masalah sakit pinggang bila waist nipper sentiasa melekat kat badan..hihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. good! PB mmg terbukti berkesan kan dear, nie ikhlas bukan bodek ^_^

      Delete
  2. anis ade pb ni..tapi ade penyakit malas nak pakai..waaaaaaaa

    ReplyDelete

  3. hi..saje melawat..best blog nih..sy mintak izin follow yer...kalau sudi follow sy balik silakanlah:-)tq

    www.kucingsenyap.blogpsot.com

    ReplyDelete