Friday, February 8, 2013

Bride Blogger Gathering - part 2

Hi yaa all!

Ini sambungan dari Bride Blogger Gathering part 1. Ieda nak share mengenai aturcara event tersebut. Let picture do all the talking...

Deco registration table yang comel.

Booth Ann Wedding Rental untuk promosi sewaan barang perkahwinan.

Ada mini bazar juga.

Mya dari 4weddingku mengumumkan pemenang untuk 4weddingku Blog Award, Congrat to the winner :

Most Fabulous Bride 2012
Super fabulous Fy!

Most Glamorous Bride 2012
Pretty & stylo blogger!

Most Favourite Bride 2012
B2B and dentist to be!

Most Creative Bride 2012
One of Aurora classy and stylish design customer, congrat dear!

Most Inspired Bride 2012
Cute mom to be!


Games pertama sehati sejiwa, tulis jawapan lepas tu tengok sama tak jawapannya.

Games kedua untuk ibu mengandung, kesian korang kene minum air sirap tu.

Games ketiga berkumpulan, 3 orang kene style baju untuk 1 model.

My group, kitorang kalah tapi memang enjoy sangat.

3 model sedang pose

Tutorial mekap dari Hyna razak

Tutorial hijab dari Sarah Hatta, model Annyss Amira.

The loving couple FY & husband. Ohh ieda dapat final lucky draw terkejut sangat sebab tengah berangan ingat hubby!

Stuff yang I dapat dari lucky draw. Jakun sebab tak pernah tahu jenama dari Jepun nie. Rasanya sponsor dari Elegance Cosmetic betul tak FY? Thanx you so much yaaa!

Barang dari goodies bag event, spot the mini kaledar from Aurora classy and stylish design. Tiada dalam gambar adalah muffin yang dah ku makan.

Hasil pemberian business card, Graphic Designer macam ieda memang suka kumpul business card ni.

Hubbyku Faan thanx you such sudi teman wifeymu ke KL.

More update & picture of the event at :

7 comments:

  1. I rse muffin tu mmg sume mkn dlu sblm sempat amik gmbr. Hahaha. Adeh. Nk update blog tp internet mcm sipuuutttt. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seriusly sedap satu tak cukup! nak oleh leh dak ^_^

      Delete
  2. hehehe..line slow sgt kt kampung..tgk blog ieda gmbr smua x kuar :(

    ReplyDelete
  3. betul dear..dari elegance cosmetic..thanks for the entry..cantik pics u amik..=)

    ReplyDelete
  4. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  5. Meraih..
    Takpe Ida walau kalah yg penting enjoy the moment :)

    Apapun tahniah dapat lucky draw :D

    ReplyDelete