Thursday, February 7, 2013

Bride Blogger Gatherig - part 1

Assalammualaikum...

Event Bride Blogger Gathering ini diadakan di Restoran Flora Terrace pada 3 Febuari 2013. Terus terang Ieda sebenarnya excited sangat nak jumpa teman blogger lain. Mula-mula slow je kenalkan diri tapi bila dah serasi seronok bergurau senda hari tu. Sory ye if kita tak sempat bertegur sapa that day bukan sombong tapi I pemalu looo.

All girl look gorges dengan mengikut tema color block. Congrat FY the event organizer yang menjayakan majlis yang happening and fun ini. Next time confirm nak join lagi. Gambar banyak sangat so enjoy part one dulu ye..

Maxi dress dari Amaze Me, lepas operation makin cubby bam bam haishh.

Berjanji dengan Diera & Rina Hamid nak jumpa dulu. So we pose depan Hampshire Place sebelum register nama.

The exclusive Restoran Flora Terrace front door view.

The fresh decoration, lemon everywhere

Waiting our turn at registration corner

My lucky number, I dapat  lucky draw tau.

Renee, Rilla, me & Rina

Me with Alya SyaQiera, she win the best dress color block theme

Me with Diera yang mudah tersenyum

Me with Dilla sama team untuk games

Me with Zimie, mom to be paling peramah & comey

Me with Fy, the event organizer.

Our table decoration blink-blink yaaww

Group bride blogger photo

14 comments:

  1. Hi Ieda. Sy Adibah. Hehe. Haritu segan nk tegur sbb cm x sure awk yg mane. Sorry ye. Sy pn x sombong, tp pemaluuu. Hehe. Salam perkenalan. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi diba salam, kite malu tp mahu kan ^_^

      Delete
  2. Bestnya ! Hope next year pn ade arrange event cmni lg, alyn boleh join hehe

    ReplyDelete
  3. awww gambar gumuk ku huhu. best dapat semeja dengan ieda. dpt share memacam. nnt kita jumpa lagi k :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ku pun dah gumuk jugak, yer tak puas la sembang dgn mak yong ^_^

      Delete
  4. chomel smua..rindu nak smbg ngn korg..rs cpt je da smgu kan? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yer la, kan best kalau dapat hang out sama one day ^_^

      Delete
  5. next time nak join jugak nak jumpaaa u :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Next time maybe ade lagi, join tau cha ^_^

      Delete
  6. Owhh Ieda jumpa Dhiera ye :)

    Cantik Ieda bershawl halfmoon tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yer, ieda semeja dengan dhiera kenal ke myra?

      Delete
  7. lama xbaca blog ieda
    hye ieda......
    -reensyarinie-

    ReplyDelete
  8. teringin nak join event dr blogger2 .. tp malu la .. yer la xknal sape2 kt sane nanti ...

    ReplyDelete