Monday, February 4, 2013

Aurora - sponsor for Bride Blogger Gathering

Salam sayang...

Syukur majlis BRIDE BLOGGER GATERING berjalan dengan lancar pada 3 Feb 2013 yang lepas. Sebelum nie sama-sama berkongsi idea dan pengalaman menuju hari bahagia di blog sahaja. Bila dah berjumpa face to face memang hapening & fun sangat hokey. More to share & update wait dengan sabar yaa...


Aurora classy and stylish design adalah salah satu sponsor untuk BRIDE BLOGGER GATHERING ini. Just a small gift  for the event. Aurora not officialy lunch yet, but you are welcome to like & make order by email me at : ieda_aurora@yahoo.com


 Pocket calendar for goodies bag. Semua pun dapat!

Bunting for the event backdrop, nampak tak ada banyak lagi sponsor for this event.

Card for decoration.

14 comments:

  1. Dear, Nana dah dapat free gift tu. Thanks sangat. Comel. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lega samapi juga, hope u like it!

      Delete
    2. mesti lah suka. gila tak tak suka..... ^^

      Delete
  2. cantik sgt ieda. byk lagik zimie kena blajar ni nak jadik mcm ieda. hihih. suka sgt semua design. cute and sweet :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi ieda pulak kene blajar ngan zimie cara nak uruskan business, tak pandai lagi looo

      Delete
  3. cntik sgt2 ieda...mmg suke design ieda..sgt sweet n feminin...hehehe..sonok dpt jumpa semua org..insya Allah kita jumpa lg oke :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq gorges, insyallah... hope next time jumpa ieda kurus balik la hu..hu..

      Delete
  4. nice one. tak dpt jumpa u sebab ke johor kan hukhuk

    ReplyDelete
  5. bessnyaaa..xdpt pg sbb jauhh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ieda pun jauh dari jb nasib la hubby support, next time ade gat lagi join la dear...

      Delete
  6. Tahniah! wah! semakin maju sekarang. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nie just partime je, aku kerja lagi loo ^_^

      Delete
  7. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete