Saturday, January 26, 2013

review - tifanny blue wedding dress

Salam...

Ini la wedding dress kesayangan daku di majlis resepsi Kulim Kedah, simple and classy! Seriusly ieda nak minimalis saje. Konsep ala baju nikah Elyana but more simple. Design baju kurung moden dengan detail patching lace dan manik yang sarat di beberapa bahagian. Sebelum majlis I gain weight, so the dress memang show my curvy so much nampak agak seksi skit disitu ye ki..ki..

Oh by the way tahun lepas 2012 ade juga geng B2B dengan wedding dress tifanny blue theme, so im sharing it! wat a classy color!


Most favorite wedding picture at kulim kedah reception, taken by maagdesign


him & her, hold my hand forever sayang


Detail baju bahagian hadapan, haa muka boolat!


Ecehh main mata pulak


Veil pun simple gila kan, cutting half moon


Dari pandangan tepi pulak


Our gorges mama!

GENG B2B TIFANNY BLUE

EX-B2B intan

EX-B2B Ika
http://sotheliliwedsthebee.blogspot.com


EX-B2B syima
http://aceofhzz.blogspot.com

Ade lagi tapi dah tak jumpa link sad, korang pun leh kongsikan kat ruang comment jika ade link B2B dengan theme yang sama tifanny blue.

6 comments:

  1. yes dear..tiffany blue mmg classy! ur wedding dress mmg chantek... mana u tempah eh? :)

    ReplyDelete
  2. Cantek! Eh, kita pun ada. Hehe
    Lum sempat review pasal baju lg. Huhu
    Neway, ieda cantik. Last year ramai kahwen pakai tiffany blue. :)

    ReplyDelete
  3. cantik sgt baju u. i pn belah lelaki pakai kaler ni tapi i tak update lg haha

    ReplyDelete
  4. i suka tengok baju u, simple :)) warna favorite i

    ReplyDelete
  5. Edany : I tempah dengan wedding planner dari Moon Bridal ^_^

    Ika : Wedding dress ika pun cantek! cepat la review ^_^

    Cha : Yer ke tapi takde gambar pakai baju warna nie pun, nak tgk leh ^_^

    ReplyDelete
  6. Wahhh 1 geng tiffany blue..

    Biru yg awesome :D

    ReplyDelete