Tuesday, January 29, 2013

review - dusty pink wedding dress

Hi yaa all!

Im in lurve with my dusty pink wedding dress. Baju nie ieda pakai untuk majlis menyambut menantu di Bandar Baru Uda, JB. Tetap memilih design kurung moden kerana sesuai dengan my body yang agak curvy. Dress & veil sarat dengan patching and beading. Tudung juga adalah costum made for me. My hubby pun nampak sweet je dengan warna dusty pink kan, totaly lurve it!

Design dress ini gabungan idea me, MIL and AZ Bridal. Thank you so much AZ Bridal berjaya merealisalikan my dream wedding dress. Dari kecik tau berangan nak kahwin pakai baju pink meleret...

The cubby bride, seriusy tak suka handbouquet tersebut teringin nak yang kembang macam Reene Meow buat

Pose...pose...pose penatnye seharian jadi ratu

My favorite picture and moment by OP Capturepix

Us in wonderland island

Saat romantik sebelum kami tergelak besar

Detail pada baju, sweet dusty pink lovin it!

The dress memang sesuai dengan my body yang mantop nie ki..ki..

Thanx datang melawat my blog yaa

20 comments:

  1. Sweetnya...selamat pengantin baru =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini bulan 9 tahun lepas, dah jadi pengantin lame loo dear ^_^

      Delete
  2. cantik2 :)) suka details beadings dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sarat detail beading tu, memang cantik tertarik ^_^

      Delete
  3. cantikkkkkkk! sama mcm cha punya reception hari tu.. but gelap sikit..

    ehem! lelaki nampak sweet wearing pink kan kan kannnn.. hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. geng la! pelik ramai lelaki taknak tema pink dah pakai memang sweet nampak lembut je ^_^

      Delete
  4. so suweet u n ur hubby!! sgt ngammm dusty pink ngn u ieda...WE suka sgt!! btw baju u memang gojes..tak kesahlah kurung moden pon asalkan chantek ok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ieda memang adore pink dari dulu, sebenarnye takut if pakai dress cutting lain tak muat ki..ki...

      Delete
  5. cantik tp i dgn husband tak suka pink huhu but it fits you so well :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi u putih if pakai pink comel tau ^_^

      Delete
  6. U buat outdoor dekat mana tu..? i dekat Danga Bay :)) i pun TAK suka handbouquet i masa majlis bertandang

    ReplyDelete
    Replies
    1. I buat dekat nusajaya new place tak ramai orang & tempatnye pun cantik tau, kat danga tu ramai yang tgk segan nak pose, benci hb i bunga penyek ^_^

      Delete
  7. cntiknya baju uuuuu..jeles plesss..hahahahha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. rina u jalan nak jeles, baju u lagi buat i jeles 10x ganda ^_^

      Delete
  8. phiewitttttttttttttttt........... cantik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq! amalina my follower ke 500 ade prezen yang ieda post for u this morning ^_^

      Delete
  9. ingtkan entry nk sewakan bj tadi.. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. If nak sewa boleh tapi dengan AZ BRIDAL JB dress nie ade kat situ, amik pakej wedding planner so boleh tempah design baru tapi kene bagi balik loo ^_^

      Delete
  10. wpun event dah lepas berbulan, tp bila tgk balik pict semua rs still fresh lagi kan semuanya.kenangan tu. majlis sekali seumur hidup, insya Allah.

    ReplyDelete
  11. Cantik...
    seyes memang sweet sangat, sejuk je mata memandang ;D

    ReplyDelete