Thursday, January 3, 2013

review - diy design bunting

Hi everybody!

Oke update skit je pasal bunting penyeri hari bahagiaku. I design my own wedding bunting. Konsep artwork pun simple saja, cuma gigih nak masuk gambar pose dengan hubby untuk baget romantic. If sesape ada pertanyaan atau tempahan email me ya ieda_aurora@yahoo.com

PRICE BUNTING - 2' x 6'
1. Design sahaja RM30
2. Printing 1 pcs RM35
3. Printing 2 pcs RM65

Trying so hard tiru pose kat bunting tu, lotsa ketawa masa nie ohh sweet memory

Wedding at Kulim bunting tifanny blue & purple theme

Sample Design
Wedding at jb bunting gold & brown theme

Sample Design
Frust sebab tak sempat cari ensel poster untuk guest book corner. Ieda gantikan dengan bunting saja.

Sample Design
Costum design for acha & deen wedding pink & yellow theme

Oke banyak lagi sample akan diupdate di AURORA TOUCH FB pages nanti, stay tune.

8 comments:

  1. Hee mentang2 graphic kan buat sendiri je hihi. I pun nasibla husband i graphic designer :p

    ReplyDelete
  2. Wihuuu.... Nana dtg jengah balas singgahan. Followers yang ke 500. :)

    ReplyDelete
  3. cantik La ieda.. =)

    Sya pon ingt nk wat bunting je kLW xjmpe props yg best utk guestbook/photoooth corner. hehehe

    ReplyDelete
  4. nice bunting dear.... sendiri buat lagi la puas hati!!!

    ReplyDelete
  5. Ieda..cantik2 design awak..tak sabar nak tunggu utk event bride blogger nanti =)

    ReplyDelete
  6. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    ReplyDelete
  7. Cantik...

    Kalau tau dulu myra cari Ida..hehee

    ReplyDelete