Wednesday, January 30, 2013

peplum & maxi dress cantik disini

Assalammualaikum....

Keluar dating dengan hubby harini pakai baju maxi dari Amaze Me by Zura Razak. Cantik dan sangat selesa macam nak pakai hari-hari. Tak tipu ieda dah ada 2 nak tambah lagi warna lain pulak. Banyak yang korang boleh pilih dijamin harga berpatutan dan sangat comfy dipakai. Baju peplum pun comel-comel weh kat sini.

Korang boleh mix & match

Amaze me customer, Dato Siti wearing highlight peplum blue, she also have those dark blue, peach & mustard.

Short peplum & lycra maxi dress worn by Siti Norsaida & Rozi Razak. Oke Zura Razak actualy adik ipar Dato Siti and Kak Saida.

My favorite all time! Fast selling lycra maxi dress, kain lycra yg sejuk dan tak jarang so just nice. Many adorable color to choose.

Lycra plain peplum, perfect for everyone!

Silky cotton maxi dress material yg sejuk dan comfy dan tak jarang, pelbagai pilihan corak comel.

Peplum fever!!

High Quality Lycra Palazzo yang sgt comfy

Long cardigan cotton & net material, cover your body nicely.

Amaze me also got Jewellery yang trendy

Suka tak? for more choice and detail, like FB Amaze me by Zura Razak. She very beautiful girl with kind heart. Jom Shopping!


This post is fully sponsored by Amaze Me

6 comments:

  1. best ye pakai peplum. hubby pernah belikan satu secara online. bila dapat baju tu, kite try la pakai. terus dia kata tak payah pakai lah. terbonjol sana sini. sebenarnya dia tak suka sebab nampak breast. aihh...suami.. ikut je la kan cakap suami~

    ReplyDelete
    Replies
    1. ieda pun kureng sesuai dengan peplum sbb badan dah berisi tapi ieda suka maxi dress, pakai dengan jacet atau cardigan mmg sopan dan cantik...

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. comelnya, bie x penah beli lg peplum.. xtau sesuai ke x dgn badan. nak try kat kedai lah, on9 x berani pulak tkot size x kena hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. if badan sais S & M, sesuai je try beli baju dari Amaze Me, tgk dato siti pun pakai cun je ^_^

      Delete
  4. cantik. nanti nak merayap kt fb tu kt ofis tak bole on fb hehe

    ReplyDelete