Thursday, January 3, 2013

Bride To Be Gathering 2012



Assalammualaikum...

Owner Blog BRIDE NOTE FY menjemput kawan-kawan blog, followers dan silent reader untuk hadir ke majlis gathering brides blogger gathering. Info majlis adalah seperti berikut :

DATE : 
3 FEBRUARY 2013 (SUNDAY)

TIME : 
2PM-7PM

VENUE : 
FLORA TERRACE, Hampshire Place, A-LG-1, Lower Ground Floor, 
No:1, Jalan Mayang Sari,50400 Kuala Lumpur

PRICE :
RM 50 per person (Boleh bawak husband/adik/kakak/kawan)

Please SMS/EMAIL :  
012-285 4181 (Farah) / 012- 239 2884 (Waty)

farahfabulouz8@gmail.com 
ctnurwatysamsudin@gmail.com

P/S : Seriusly ieda teringin sangat nak pergi walaupun jauh, takpe boleh discuss dengan hubbyku nanti.

10 comments:

  1. kenape 2012 pulak??
    2013 La kan..??

    tp sedih xdpt datang..time tu da start kLas.. =(

    ReplyDelete
  2. cha : i pun, if dah jumpe nnt kurang la segan kan ^_^

    sya : 2012 untuk exbride dulu, kitorang org lame blogger bride tapi org baru mesti dialu-alukan ^_^

    fariza : Yup, leh jumpe geng2 B2B ^_^

    ReplyDelete
  3. jom la cha. ape nak malunya. eh tetiba post kt sini hehe

    ieda.ajak la husben jalan2 kl :p

    ReplyDelete
  4. ieda!! datang la.. ajak hubby datang jalan2 KL. boleh kita ketemu!

    ReplyDelete
  5. Zimie : tak berani nak janji, asben kite pun macm PM juge ^_^

    Dhira : Ieda try pujuk my hubby, bab jalan tu mmg I suke sangat ^_^

    ReplyDelete
  6. mcm bes..nak join tp sorg2 plak nti..huhu

    ReplyDelete
  7. rina : kite duk same tau!

    shura : Insyallah i pergi, jumm la dear

    ReplyDelete