Tuesday, February 28, 2012

Kursus kahwin - Pulai Utama Management


Salam....

Sejak akhir-akhir ni aktiviti blogging dah makin berkurangan, masa dipenuhi dengan aktiviti kerja tanpa henti tapi sempat juga curi-cuti masa ke kursus kahwen. Bagi B2B Johorian dan Singaporean ieda sarankan korang berkursus dengan Pulai Utama Management. Penceramah memang terbaik dan happening penat den ketawa.

Seeloknya korang ajak gurlfrend sekali, tapi kalau pergi dengan couple pun oke cume beramah mesra la dengan B2B yang lain. Sebab tempat duduk dan meja makan memang diasingkan boy and gurl ye. Cara untuk mendaftar senang je msg nama anda dan pasangan diserta kan no IC untuk booking. Yuran RM120 seorang  perlu dibayar di hari pertama kita berkursus.

Sila kelik blog nie untuk booking

 Day 1, kami berkursus di hotel Selesa Pasir Gudang, jadi memang selesa & makan pun sedap

 Day 2, macam tak cukup je dua hari berkursus tu kan, banyak ilmu kita dapat