Sunday, December 30, 2012

spanx untuk slim! try it to believe it


Spanx tu apa, please explain

Spanx created by Sara Blakely. The brand offers panties, bras, pantyhose, shorts, bodysuits, camis and a whole wide variety of other undergarments. Bagi ieda tujuan spanx bukan untuk menguruskan badan yaa tapi more kepada hide our spare tyre, muffin tops & instant shaper. Jadi bila korang pakai akan nampak smooth & firm je lelemak tu. Part yang menggeleber akan nampak gorges slim. Material spanx akan buat anda sangat selesa sebab nipis, tidak panas & strectable. Jadi sesuai untuk semua body saiz. Perhatian jangan samakan spanx dengan corset yaa! spanx nampak lebih natural serta mudah untuk bergerak. Hollywood celebrities also wear spanx untuk sorok lelemak mereka especialy on red carpet. Jadi jangan ragu-ragu dengan spanx. So try it to believe it!

Celebrities wear spanx kristen Stewart, Beyonce, Blake Lively, Lindsay Lohan and more

Before ohh noo! after ohh woww!

Review dari pengalaman ku sendiri dengan Spanx In-power Line Super High Footless Shaper

First time pakai terkial-kial juga. Eish macam kecik ajo muat ke nie? Lepas pakai baru nampak hasilnya, terletak cantik at my body especialy my bumper huh! Personaly ieda rasa selesa serta nampak natural. Paling ieda suka bila sarung spanx with my fav jeans ku rasa peha gajahku mengecut sedikit. If korang suka pakai skirt mesti ada masalah dengan kesan underwear yang ungly kan, masalah tu dapat diatasi dengan spanx yaww! 

 Spanx In-power Line Super High Footless Shaper nie macam ieda punya, Para B2B yang ingin curvy yang cantik masa pakai wedding dress cepat la order pasti nampak lebih gorges! 

Cara untuk dapatkan spanx

Ieda order dari Kerry Blogshop. Harga spanx adalah berbeza mengikut jenis jadi sila pilih yang bersesuaian dengan budget anda. Affordable price dan mampu dimiliki. Untuk membuat pesanan klik STEP TO ORDER at blog Kerry. Sebarang pertanyaan dengan leih detail boleh terus contact Kerry yaa gurl.

Blog :

Facebook :

This post is fully sponsored by Kerry Blogshop

6 comments:

  1. Sya beLi aritu.tp cm xde La effect kurus sgt..ke expectation Sya tinggi sgt kot??uhukk

    ReplyDelete
  2. ohh tgk juge beli spanx jenis macam mane, ieda cume beli jenis cover muffin top yang perut keluar bile pakai seluar tu bukan untuk tummy atau untuk kurus, mmg berkesan kalo tak nampak huduh...

    lagipun spanx mmg rasenya untuk sorok lemak meggeleber mmg bukan untuk kurus, better tanye pihak penjual tu ^_^

    ReplyDelete
  3. huhuhu..memang elok pun..sorok lemak-lemak kita....tapi payah sikit nak ke toilet....ngeeee

    ReplyDelete
  4. Sya amik yg full cover. RM350 cmtu.. super duper kurus effect nye.hehehe

    tp xberkesan kt Sya.uhukk

    ReplyDelete
  5. raihana : beauty is pain kan, dah la jenis kuat terkucil, sebab tu pakai bile keluar jenjalan je ^_^

    orked : setiap org mungkin effectnye lain, masa beli spanx ieda ada tanya kerry tapi die explain dengan detail jenis spanx yang dibeli, so faham la & puas hati ^_^

    ReplyDelete
  6. hehe meh sini saya explain. yg penting spanx ini ialah make sure size kene betul. if size jatuh di tengah2 better amik yg smaller. memang dkt spanx die ckp amik bigger size, but it will effect when you lose few kilos. i sendiri, if ade seluar yg ketat kat paha, but once i put spanx on, smooth je boleh zip terus seluar tu. hehe. kata kunci di sini ialah, size yang betul. anything boleh email at kerryblogshop@yahoo.com or pm on fb utk tanya lebih lanjut :-)

    ReplyDelete