Sunday, November 18, 2012

review - cupcake


Salam rerakan maya...

Walawei sekarang nie dah jarang sangat update blog. Maklum la rutin harian sudah bertukar menjadi super wifey yang sibuk mengemas, memasak & berkerja serentak. Syukur semakin hari semakin bahagia dengan hubby! Walau sepenat mana pun i akan cuba yang terbaik untuk hubby tersayang, makan minum & pakaian akan durus dengan baik.

Terima kasih juga padamu ya Allah. Minggu lepas jumpa doctor di KPJ again untuk checkup after 3 bulan operation, im not fully recover yet but luka dalaman semakin cantik kata doctor. Next boleh planning for baby yeayyyy! doakan ye rerakan...

More about my fibroid symptoms link here :

Ini my engagemant cuppies dulu so adorable meh! sampai hari diriku tak review. Pembuat cuppies nie my lovely friend Ayi. Jika anda berminat boleh PM ieda ye. 

Girl to boy side, I request warna baby orange, lotsa flower, ring & 1 mr teady bear

Nice combination color, perfecto

Boi for girl side, I request baby pink, lotsa flower, ring & 1 miss teady bear

Oke officialy puas hati, kemas & comel

All pic credit to Ayi

10 comments:

  1. cantiknyer lah...sngt cute cupcake ni...

    ReplyDelete
  2. Comel sgt cupcakes tu dear. Ehem u dh bertudung ke sekarang?

    ReplyDelete
  3. @cik mah cute sangat sampai sayang nak mkn ^_^

    ReplyDelete
  4. @cha yup cha! baru start berhijrah & luvin new me ^_^

    ReplyDelete
  5. alahaii comey sgt semuanya...
    nak makan pun syg

    ReplyDelete
  6. cantik nye..serious! mesti mahaL nih =)

    ReplyDelete
  7. sy pun suka cup cake juga. comel je cupcake u..

    ReplyDelete
  8. wahh.. cupcake yang kemas dan cantikk.. comeyyy.. suka kaler baby oren tu.. minat oren sgt2..

    ReplyDelete