Sunday, September 30, 2012

review - mua anna cherrie for solemnization & reseption

Salam yaa oulll...

Untuk majlis akad nikah & resepsi di Kulim Ieda memilih my gurl friend mua Anna Cherrie. Pertama kali tengok hasil makeup anna dah jatuh cinta. Sungguh sweet, solf dan flawless. My first love adalah makeup bride di bawah, she look so amazing right, so terus booking anna for two day di Kulim...

Love the bridal softness makeup, I tak nak over

Me with mua gurl friend anna cherrie

Anna offer special price for me, yer laa kami kawan lama. More info about her rate please ask anna your self, insyallah anna akan reply secepat mungkin. Bagi ieda anna sangat friendly dan solf spoken. Masa makeup pun asik berbual cerita lama & baru sampai tak sedar dah siap. Permintaan ieda cuma mahu nampak natural, solf & sweet saja maka ini hasilnya.Terima kasih anna sudi datang dari kl ke Kulim just untuk memenuhi permintaan kawanmu ini. Anna baru saja diliver cute baby boy, congrat dear....

Anna Cherrie

review dari other B2B -

P/S : Ohh yaa, anna adalah mua untuk the beautiful blogger bride Erine Nadia Marcello & Aishah Amin 

Thank you anna for my bridal beauty ramai memuji, ceewah perasan!

Sangat puas hati, just solf natural look

Makeup masa solemnization

8 comments:

  1. Dia mua i jugak belah lelaki hee puas hati dgn hasil dia :D

    ReplyDelete
  2. cntik sgt2 ieda..soft je mekap dia..sweet..

    ReplyDelete
  3. whoaa...serious cantek!!!

    nak jugakkkkk

    ReplyDelete
  4. hehehe... best kan die mekappp....


    ReplyDelete
  5. yea, sy pun nak puji jgk. mmg cantik makeup die. =)

    ReplyDelete