Wednesday, August 22, 2012

review - diy button badges

Salam Aidilfitri semua...

Jomm continue review! Untuk family & vendor ieda cuma gunakan button badges sebagai pengganti bunga corsage. Design & finishing produk adalah dari Iedaurora touch sendiri. I recommended you all untuk gunakan button badges bagi memudahkan tetamu & vendor mengenali kaum keluarga kita. Ohh la lepas wedding semua button badges I hadiahkan pada mereka.

Jika ingin membuat pertanyaan dan tempahan sila email : ieda_aurora@yahoo.com

Tips dari iedaurora touch :
  • Design button badges perlu menggunakan warna yang terang & contra.
  • Pastikan font mudah dibaca & jelas.

Tadaa! for bride & groom, close family & lovely vendor

For my big big family

Tu jari Mr OP

Happy sebab Mr OP abadikan banyak gambar candid my family terdekat, thanx to the button badges

Couzen kecil yang menjaga booth canndy buffet, sambil jaga sambil makan ^_^

17 comments:

  1. cantikkkkk!!mahal tak satu button badge tu.. heeee

    ReplyDelete
  2. Wah buat business kecil-kecilan noks

    U design sendiri eh..bagus :)) I punya button badges member tolong designkan :))

    ReplyDelete
  3. @♥ Cik Cha kalau nak tempah dengan ieda pun boleh senarai harga rujuk cini http://iedaurora.blogspot.com/p/auroratouch-price.html

    ReplyDelete
  4. @.:shura shushi:. nie business isi masa lapang saje, dah i graphic designer so buat je sendiri

    ReplyDelete
  5. kezen awk , cute2. button badge pun cantik juga...

    ReplyDelete
  6. comel je u skrg ramai buat camni kan huhu

    ReplyDelete
  7. @Nn cubby & comel jee bebudak nie...

    ReplyDelete
  8. Wahh!! 1st time tengok :)

    Kreatif la Ida :D

    ReplyDelete
  9. Salam, saya ada jual button badge khas untuk DIY.

    Kebiasaannya raw material button badge supplier jual kene guna mesin untuk punch button tu supaya dia melekat kuat tak longgar.

    Tapi saya dah diubahsuai raw material tersebut supaya boleh buat DIY tanpa guna mesin dan tak longgar.

    Saya ada advertise di link ni http://www.majalah.com/?classified:saya-menjual-button-badge-kosong-diy:8HJDBX940Y

    Boleh e-mail saya just_ina@hotmail.com atau njbuttonbadge@hotmail.my untuk menempah atau lawati FB NJBB www.facebook.com/njbuttonbadge.njbb untuk button badge yang dah siap.

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum , um kalau saya nak beli button yang ksong je boleh tak ? saya tk nk design atau ditulis apa apa diatas button tu , tp saya nak button yang ksong . Kalau boleh , boleh saya tahu harganya ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh boleh no prolem boleh email ieda atau PM kat fb pages, nanti ieda bagi harganye dear...

      ieda_aurora@yahoo.com
      https://www.facebook.com/Auroraclassystylish

      Delete
  11. Maklumat benar-benar sangat bagus, ingin terendah harga butang lencana lexuriserv.

    http://bit.ly/1E3c4px

    ReplyDelete