Thursday, July 5, 2012

wedding review - senarai vendor



Salam semua!

Syukur ke hadrat Ilahi, selesai sudah majlis perkahwinan Faan & Ieda di bahagian utara. Kami nikah pada 8 Jun 2012 & majlis resepsi pada 9 Jun 2012. Majlis di selatan pula pada 15 September 2012 nanti. Ramai yang dah minta buat review, so jom kita mulakan slow and steady yee...

I plan my own wedding, tema majlis cuma simple & sweet gitu! Ini senarai my vendor, insyaallah akan di review satu persatu...

Rasanya ini saja dari vendor yang lain semua DIY, yes yang tu pasti review!

P/S : Rina Hamid I ada hutang review wedding u ^_^

8 comments:

  1. puas hati tak dgn semua vendors tu u?

    ReplyDelete
  2. rasenye semua baik-baik aja, maybe ade la 5% je yg tak oke ^_^

    ReplyDelete
  3. hye ieda : sori aritu xdpt pegi wedding ieda.mmg plan nk pegi tp tetibe plak hsband blik lmbt. xda sp2 nak bawak..huhu sedey..pe2pon congratz n moga hbungan bkkaln slmanya :-)

    ReplyDelete
  4. hehehe bila nak review satu2 vendor? xpe xyah review wedding kte yg dah basi..hahahahahah

    ReplyDelete
  5. @puan azie hi azie! takpe dear, dapat ucapan pun dah excited ^_^

    ReplyDelete
  6. @Rina Hamid huhu bab tu lambat skit, mood honeymoon lagi nie, ehh kene kan masih pengantin baru lagi...

    ReplyDelete
  7. @dhiera gambar mmg banyaaaak sebab gila pose, promise akan upload later ye dear...

    ReplyDelete