Tuesday, July 10, 2012

Senarai tempahan jun & julai



Hi blog reader & customer tercinta...

Haish! im to lazy nak buat review & update blog. Sabar yee owner blog masih mood honeymoon. Indahnya bila dah kahwin kan. My life sangat sempurna bila ada suami disisi cewahhh! Hubby at work now, missing him so much tak sabar nak balik rumah kiss and hug him erat. Oh yee kami dah pindah rumah baru, sibuk dengan decoration la pulak. Nak Faan...

Oh yaa ieda akan mengikut jejak B2B yang lain to start my own online business ini. Rasanya lagi mudah untuk anda semak senarai produk, price & sample. Right now my online business belog still under construction, so anyting just email me. Sebarang tempahan online sile dibuat sekurang-kurangnya dua minggu sebelum majlis anda yaa. Im work as Senior Graphic Designer at company yang full dengan dateline, jadi faham-faham je la kena curi masa at home to do my freelance job nie ^_^

Oke ini update senarai customer untuk bulan Julai. Separuh dah selamat sampai pada customer, selebihnya tunggu yaa insyallah ieda akan diliver secepat mungkin pada anda.

Scallop Thank You Sticker & Thank You Tag
Inner wedding card
KHALIS & ROZIANA

Scallop Thank You Sticker 
AZAM & ARINA

Scallop Thank Tag 
TAUFIK & SYA

Scallop Thank You Sticker
EZIANA & FIRDAUS

Business Card Premium Beautiful 
FARA

Business Card Aura Maya
Flyers Aura Maya
NABILA

Logo Alya Kerepek & Kacang
Banner Alya Kerepek & Kacang
Business Card Alya Kerepek & Kacang
Sticker produk Alya Kerepek & Kacang
EIJA

Banner Zhafri Hijab Collection
ZHAFTI

Button Badges
AIN 

13 comments:

  1. kawen itu mmg best! syoknye bisnes cmni..gud luck ye dear!

    ReplyDelete
  2. OH, okey, baru faham kenapa dia punya design superb+comel2...
    senior graphic designer rupe nye..=)

    ida, nnti boleh la kite order ye..hehe

    ReplyDelete
  3. memang seronok kawen rasa malas nk pg keje pn ada kan haha

    ReplyDelete
  4. kawen mmg seronok..indah sgt ms lps2x nikah tu...tu yg sedih ble PJJ dgn suami..huhu..tp untung la ieda dekat d cc suami

    ReplyDelete
  5. Dah buat bisnes? ade diskaun x? hehehe

    ReplyDelete
  6. dear, nama tunang i ada double "z" tau.. "azzam" jangan salah cetak yer,,

    hehehehee ;)


    -arina-

    ReplyDelete
  7. @puan.mila Ini business kecik2 je dear, thanx ya

    ReplyDelete
  8. @Nisa Dawi Tapi bidang kerja ieda takde la comel pun, agak formal :(

    Boleh saje nisa, i pun bekenan sangat jahitan manik u buat tu

    ReplyDelete
  9. @cha lepas salam mase die nak gi keje tu mmg emosi skit, nak ikottt hu..hu..

    ReplyDelete
  10. @mia-ina kesian akak sabar tau satu hari nanti pasti bersama, ieda mmg tak leh berenggang setakat nie, minggu depan die outstation uwaaaaa!

    ReplyDelete
  11. @Liya Laa Now ieda baru open secara online sebelum nie dari kengkawan saje, harga berpatutan insyallah

    ReplyDelete
  12. @Kasihku Rina oh hi rina my customer! tak salah dont worry, kat atas untuk semakan aje ^_^

    ReplyDelete
  13. ooohooo.kak ida still in honeymoon mood yer :)

    ReplyDelete