Thursday, June 14, 2012

my utara wedding 9.6.12






34 comments:

  1. cantiknyee warne baju kawen u..hehe sedap mata memandang,

    ReplyDelete
  2. ieda cantik sangatttttt!!! baju tu sanagta suwittttt..congratsss syg!

    ReplyDelete
  3. tahniah iedaurora!
    cantik! nampak ayu sgt... ;)

    ReplyDelete
  4. cantik nye baju kawen...bla nak start review

    ReplyDelete
  5. dh kawin rupanya ieda...tahniah ye dr kak mia..nanti yg di johor, sila bg kad ye..:-) semoga bahgia dgn suami

    ReplyDelete
  6. Ieda, cantik.
    Color baju sama dengan kita jugak nanti. Hehe
    Congrates dear.

    ReplyDelete
  7. congrats..cntiknye baju..upah ke sewa?

    ReplyDelete
  8. cantiknya baju u. u pn cantik :D

    ReplyDelete
  9. Cantiknya baju. Tahniah. xbtau kite pun dh kahwin :(

    ReplyDelete
  10. @iedchan ieda pun tak sangka warne baju nie naik ^_^

    ReplyDelete
  11. @Rina Hamid congrat to u to rina, gorges bride, nanti ieda review ur wedding

    ReplyDelete
  12. @Suria thanx suria, its jus simple me!

    ReplyDelete
  13. @♕ niaa ♔ insyallah ieda akan review my wedding secepat mungkin dear, terbuzy pulak sekarang

    ReplyDelete
  14. @mia-ina thanx kak mia, kad ieda akan bagi pada akak personaly nanti, dekat je kan

    ReplyDelete
  15. @Miss Ika ohh ye ke, color nie mmg tengah tren sekarang kan

    ReplyDelete
  16. @Cik Tqah sewa ajer, tapi ditempah mengikut ape yang ieda & hubby mahukan, hasilnya inilah

    ReplyDelete
  17. @puan.mila permintaan dari ieda sendiri simple and sweet, akan review siape my mua nanti

    ReplyDelete
  18. @cha sory dear, buzy sangat week before wedding, semua lupa & tak sempat online, nanti ieda review semua ye

    ReplyDelete
  19. tahniah puan ida! gorgeous sgt! :) take care!

    ReplyDelete
  20. omg ieda...cantik gler u..btw congrats!!

    ReplyDelete
  21. warna baju pengantin, i suka!
    btw, u look sooo sweet dear,
    congrats (:

    ReplyDelete
  22. tahniah ieda!!!baju ieda sgt cantik ok~

    ReplyDelete
  23. waaa cantik nyer... colour pun nice ala2 elyana gitu... baju serious lawa.. :)

    ReplyDelete
  24. @Reensyarinie mase kahwin semua pun cantek kan ^_^

    ReplyDelete
  25. @S.n.Fariza ohhh ramai yg sukekan dress tu, thanx fariza

    ReplyDelete
  26. @Marya Hana warna nie mmg tengah tren daar, thanx marya

    ReplyDelete
  27. @dhiera thanx dhira! ohh luv my dress to

    ReplyDelete
  28. @Renee Meow thanx renee! baju nie mmg ade kaitan dengan dress elyana tu tak sabar nak review ^_^

    ReplyDelete
  29. ieda..baju awak sgt cantek..tula rase cm baju elyana :)

    ReplyDelete