Friday, May 11, 2012

DIY - simple cute centerpiece & first pre-wedding photo

Hi everybody!

Tadaa! comel tak centerpiece nie. My Idea cuma nak simple and sweet. Apapun testing dulu samaada OK atau KO. Korang rasa OK tak?

Untuk tujuan testing ieda beli fresh flower di kedai india yang selalu buat kalung bunga tepi jalan je. RM3 dapat 3 jambak bunga memang murah and banyak, tak tau le apa namanya bunga nie cantik juga kan. Tapi rasanya lagi sesuai ganti dengan bunga rose atau bungaan lain.

Alolo comelnye doily paper tu

Dah siapkan sepuluh pasu kecil

Bahan yang digunakan untuk deco centerpiece nie , memang budget habess!


Our first pre-wedding photo
Photography by: Iedaurora touch


16 comments:

  1. comelnyeeee...semua meja letak ke?

    ReplyDelete
  2. comel.xksh bnge pape,yg pnting cntik kn,hehe

    ReplyDelete
  3. great idea! kalau x silap, ni bunga kekwa kan? mmg cantik, pengganti bunga ros :)

    ReplyDelete
  4. ieda... cantik sangat. bunga warna purple..
    ieda, nak tengok gambar lagi...

    ReplyDelete
  5. tiap kali bukak blog ieda..mesti kita ckp..kreatifnya ieda..kreatifnya iedaa..kreatiffffnyaaaaa.hehe

    ReplyDelete
  6. comel n cantik..gambar candid tu nampak cool..

    P/s : Minta bantuan undi saya di hari terakhir , undi di http://bit.ly/I5h6Rw

    ReplyDelete
  7. good job ieda dlm menDIY..idea yg menarik :)

    ReplyDelete
  8. comel uuu. i suka combination kaler u. niceee

    ReplyDelete
  9. cantiknyee...u buat sendiri ke..pnadai2..hehe

    ReplyDelete
  10. rina : ieda buat sepuluh je, so sepuluh meja je kot yg hadoo huuu

    miss : ade tambahan paling cantik & buget ^_^

    zura : tu color theme for wedding

    ada : ohh okeee baru tau

    pika : kalau macam tu just guna bunga kekwa je kan, rose mahal skit ^_^

    anis : thanx! nie pun try je dulu

    hanna : maceh banyak! gambar dah ade cume malas nak edit wait tau hu..hu..

    reen : try2 je, nak kawen lagi puas kalau DIY tau ^_^

    eyriazz : thanx bro! oke jap lg ieda undi, gud luck

    HEA : inpired from happily aver after juga ni

    cha : Im in love with my color theme also ^_^

    iedchan : yes DIY hemtam namenye nie hu..hu..

    ReplyDelete
  11. bunga betul eh..cantiknya!tengah cr2 idea centerpiece nie..

    ReplyDelete
  12. Hello to every body, it's my first pay a visit of this weblog; this webpage carries awesome and in fact fine data designed for readers.
    Also visit my web-site - old holborn blu

    ReplyDelete