Monday, May 21, 2012

baju nikah & tudung nikahku


Salam terindah...

Pada semua B2B, terutamanya yang akan bersatu pada bulan Mei dan Jun 2012. Siapa? sila angkat tangan cepat. Adakah anda seperti saya makan, tidur & kerja asik pikir pasal kahwin saja. Hidup tak tenang langsung, nervous segala-galanya...

Oke nak bagitau satu dunia akhirnya baju nikah I dah siap. Salah Ieda juga tempah last minute. Syukur bila sarung di badan terletak cantek. Risau juga sebab I ni spesis badan curvy seksi mantop ^_^. Nak kurus tak sempat dah sekarang nie, so redha saja la. Konsep untuk baju nikah nie white, super simple & sweet. Tersenyum bila fiance cakap "yang u look gorges" di hari fitting day. Full review selepas majlis ya gurl.

Tunjuk sikit je my baju nikah, all putih bersih sesuci cinta kami cewaahhhh!

Tudung nikah last minute. sebab  I tak bertudung jadi kurang sikit pengetahuan pasal jenis tudung yang sesuai. Akhirnya ku tempah juga dan siap. Fuuuhhh lega....



20 comments:

  1. Tudung nikah i TAK tahu apa cerita lagi ni :(

    ReplyDelete
  2. wow, putih suci gitu.. confirm gorgeous dear :)

    ReplyDelete
  3. heyy saya pengantin JUN! hahah skrg memg ade mcm2 perasaan.. good luck ieda!

    ReplyDelete
  4. Ieda, tak sabar nak tengok. Hehe

    ReplyDelete
  5. @.:shura shushi:. Cepat la cari shura, Kalau kat JB di Plaza Angsana banyak..

    ReplyDelete
  6. @ada mokhtar nanti kite tgk hasilnye, dari kecik dreaming nak pakai baju putih masa wedding ^_^

    ReplyDelete
  7. @cha Me to, warna paling cantik dipakai masa wedding kan

    ReplyDelete
  8. @bahIRAh Hi geng Jun! Same2 doakan yang terbaik for us yaa

    ReplyDelete
  9. tak sgka cepat masa berlalu...
    rasa baru je knl ieda.. masa tu same2 tak khwin lg... sekrang ieda pun dah nk kahwin..

    ReplyDelete
  10. like putih.
    i pon pakai tudung putih on my wedding and keawang dan slam hitam :)

    ReplyDelete
  11. canteknyaaa dear...sesuci lebaran..ekekekeke..xsabar tgk awk pakai nti! :)

    ReplyDelete
  12. Jauhnya u nak suruh i cari sampai ke JB..hihihi

    ReplyDelete
  13. @Miss Sunshine yee! now hanna dah preggy, hope leh jumpe satu hari nanti kan dear

    ReplyDelete
  14. @Rina Hamid ieda pun tak sabar nak tgk baju rina si cantik nie

    ReplyDelete
  15. @.:shura shushi:. kan bakal hubby syura org johor kan ^_^

    ReplyDelete
  16. phewiittt!
    mesti x sabo nak pakai kan...?
    heeeeeee...
    gudluck! jgn pikir sgt nti tension dh x cantik :D

    ReplyDelete