Monday, April 16, 2012

diy design - TQ scallop tag for reception & solemnization

Hi semua...

Ieda baru saja selesai punch scallop TQ tag yang berbukit nie, naik lenguh tangan dehh. Design & printed by my self. Niat di hati nak guna untuk DIY doorgift kotak & paper bag. Mungkin dengan tambahan riben comel.

Oh ya,sebelum ini ieda memang ada ambil tempahan TQ tag nie cuma belum lagi buka secara online. Setakat nie cuma terima order dari rakan-rakan terdekat saja. Kadang-kadag I sponsor saja kengkawan atau saudara mara yang nak buat apa-apa majlis. Sebagai Senior Graphic Designer memang I sangat busy, jadi ini cuma aktiviti hujung minggu saja...


Reception TQ tag



Solemnization TQ tag

UPDATE
Jika ingin membuat tempahan, sila rujuk senarai harga disini :

Product Details
SCALLOP THANK YOU TAGS

1. Dimension (scallop shape) : 2 inch x 2 inch
2. Material : Art card (Glossy) or Ivory card (Texture) 230gsm 
3. Color : Full color Laserjet Print (high quality)
4. Price per pieces :
- RM0.50 for 50 pieces
- RM0.45 for 100 - 199 pieces
- RM0.40 for 200 - 499 pieces
- RM0.35 for 500 - 999 pieces
- RM0.30 for 1000 ++ pieces

5. Full payment upon order confirmation
6. Can request your our own design konsep & color yipiiee! send me your color palette.

P/S sila buat tempahan sekurang-kurangnya dua minggu sebelum majlis anda yee guys...

for enquiry email me at 
ieda_aurora@yahoo.com

isyallah i will reply it as soon as posibble, next entry ieda akan tunjuk idea how to DIY this tag, so easy & budget yaww...

15 comments:

  1. comelnya tq tag tu...
    Rajin ieda DIY.. ^_^

    ReplyDelete
  2. comel sgt. i love the color :D

    ReplyDelete
  3. Print sendiri ker??cantiknyer..:)

    ReplyDelete
  4. Salam.
    Kalau saya nak tempah boleh tak?

    email: zack_2507@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. hanna : cume DIY yang paling simple saja pun hanna ^_^

    cha : itu my wedding theme color

    qyla : print at my workplace, company design & printing

    rahmah : thanx. simple je pun

    Anonymous : wasalam, boleh saje ieda dah update senarai harga chek plz, nanti email me yaa

    siti : thanx so much dear

    farah : thanx farah!

    ReplyDelete
  6. comei..comei..kak mia suke...nanti kenduri di johor leh jemput akak...nak dtg gak la..dpt jumpa ida & zatie..dua2x majlis belah laki di johor kan..hehe

    ReplyDelete
  7. comel sgt okehh!! secomel tuan die..hehehehe

    ReplyDelete
  8. BEST NYE PANDAI BUAT SENDIRI!!!! <-- motif cap? hehehe.. comel. nk pengsan. bye.

    ReplyDelete
  9. comelnye..nt nk tmpah dgn awak la. heee

    ReplyDelete
  10. What broad daylight isn't today?

    ReplyDelete
  11. macam mana nak buat bentuk tag 2 ea... blh ajar x?

    ReplyDelete