Friday, April 27, 2012

diy design - kad kahwin dah siap

Hi sayang!

Yeayy happy sangat my wedding kad dah siap yaww! Ambil masa dua hari saja, yee laa sebab sendiri design & printed. The konsep cuma white & simple. Ieda dah pun bagi pada mama di kulim untuk edaran ke  saudara-mara tercinta. Kalau sudi datang atau nak tengok hasil kerja ieda tinggalkan email di ruang comment  dibawah. Semua B2B tercomel dijemput hadir.

Majlis di Kulim suma sederhana saja, itu permintaan ieda pada mama. Biarlah sederhana kerana arwah papa baru meninggal 2 tahun lepas rasa rindu masih tebal. Ketiadaan arwah memang sangat-sangat terasa sekarang nie, lagi la bila sibuk dengan persiapan. Cemburu bila tengok B2B lain yang dibantu ayah tersayang :(

Front view

Back view

Inner view


IEDA & FAAN
Memadu pertemuan dua hati mendirikan mahligai kasih suci pada :
SABTU, 9 JUN 2012
Bertempat di :
 KULIM KEDAH

30 comments:

  1. cntik lah kat ieda...suker...simple tp cntik sgt...

    ReplyDelete
  2. comelny kad kawen awk..pndi awk dsign :)

    ReplyDelete
  3. wah..sendiri dsgn dan print..hebat!
    =)

    tahniah...semoga semua nya dipermudahkan...=)

    ReplyDelete
  4. cute card ieda!!! :)

    pssst tarikh kahwin kita sama hehe.

    ReplyDelete
  5. wee....tarikh kte kahwin sama la... :)

    ReplyDelete
  6. dah dekat dah tarikh ye~ tahniah in advance ieda. kita tak dapat nak datang. jauh sangat~ barakallah!!

    ReplyDelete
  7. ieda kulim tu ktna..mcm tringin jer nak p hehe

    ReplyDelete
  8. rahmah : thanx! malas nak design yg over the limit sebenarnye hu..hu..

    miss : maceh! nie design shok sendiri je awak

    nisa : dah mmg kerja ieda hari-hari pun mendesign nie, muga awak juga dipermudahkan

    zimie : ecehh baru nak jemput

    amira : yee kite bertiga same ^_^

    dhiera : thanx yaa, takpe nanti ieda update my wedding kat belog nie

    hanna : thanx hanna

    chinta : thanx you dear

    azie : dekat taman bistari, dekat sangat dengan politeknik kulim

    ReplyDelete
  9. design card amat menarik bg akak...akak suke

    ReplyDelete
  10. selamat pengantin baru...hihi

    ReplyDelete
  11. buat sndiri..??save budget..

    ReplyDelete
  12. Sweet. Map tu unik bentuk dia. Kita design sendiri tegak je. Ahaha. Tak pandai nak buat tangan tak kretip. Sobss

    ReplyDelete
  13. @Zura dah mmg keje ieda, hari2 pun buatkan org lain punye zura

    ReplyDelete
  14. @FEDO Eh belum lagi, akan dantang ye

    ReplyDelete
  15. @Miss Ika ika just email pada ieda, boleh je tlg buatkan for u dear...

    ReplyDelete
  16. dear...nak jugak design ni..boleh tak tlg buatkan..cantiknyaaaa

    ReplyDelete
  17. Tahniah..selamat pengantin baru! nyway cantik sgt kad tu =)

    ReplyDelete
  18. cntiknye..buatkn utk kte leh x..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh dear no prolem, just email me ieda_aurora@yaho0.com & jaagan lupe like my fb pages https://www.facebook.com/Auroraclassystylish

      Delete
  19. ieda... cantiknya weeding card tu... sangat kreatif ok.... :)

    ReplyDelete
  20. Pki kertas ape ye? N print sendiri or kedai? Pki printer biase ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ieda pakai ivory card, mase nie print di kilang printing yang i keje as designer ^_^

      Delete