Sunday, April 8, 2012

diy bilik pengantin idea - si ikan kecil

Salam semua...

First idea in mind untuk DIY my bilik pengantin, boleh gunakan ikan guppy atau ikan laga. Mesti comel bila si ikan kecil berenang-renang dalam pasu tu ^_^

photo taken from Opaqstudio fb pages

Next decoration untuk katil pula. I just buy this dark purple rose pillow only RM19.00 each at UFO Plaza Angsana JB. Masih hunting cadar yang berkenan di hati. Help banyak lagi belum prepare sebenarnya!

10 comments:

  1. Takpe Ieda, pelan2 prepare ye..
    Jgn stress ok :)

    ReplyDelete
  2. ok idea ikan tu sgt comel ok. tenang je tengok :)

    ReplyDelete
  3. aah sweet ..
    kenapa time akk dulu x terfikir erkk
    upsss lupe masa tuu agak nye ikan nie x der layie ekekke ;)

    ReplyDelete
  4. baru2 ni kak mia jln angsana..tgk ada pameran pengantin..wah byk pelamin cntik2x, & pilihan....

    ps: cntik bantal tue

    ReplyDelete
  5. myra : now mmg semua buat slow & stedy sebab tak nak stress

    hanna : ye, tgk gambar nie terus nak buat

    cha : mmg comel, kecik2 je

    ieda : ehh name kite same la wak, now dah jadi tren ramai yg buat

    kak mia : ieda pun gi ngan faan, tapi pening la semua cantik2 kan

    ReplyDelete
  6. idea yg menarik...t nk cb jg la...nice la bntal tu... :)

    ReplyDelete
  7. cantiknye~~ simple je gune bunga n ikan tu..hehe mlm2 ade ikan ngintai pengantin tdo~~hikhik..tp i x boleh bela2 ni..nnt sedih kalau ikan mati~

    ReplyDelete
  8. cantik la bantal purple tu..murah!! kt SSF rm50 lau xslp..tu pun MIL y ckp..already folo u dear..gud luck!

    ReplyDelete
  9. rm19 bantal tu? kite cari rm22~

    ReplyDelete