Monday, March 5, 2012

wedding shoes

Salam darls!

Untuk mencari sepasang wedding shoes di JB nie memang agak mencabar. Tak banyak pilihan pun sampai ieda rasa giveup and gi survey di KL atau penang je. Luckily my fiance sangat penyabar sanggup teman I tawaf shoping complex di JB nie asalkan belanja dia Nando's cehh rasuah hu..hu..

At last jumpa juga yang ku jatuh cinta. Ini la my wedding shoes, simple and totaly white! My inspiration from FIRA wedding shoes. Full review after wedding yaa gurl!

Got bling-bling yawww!

Most important sangat selesa, nasib la ieda dah biasa pakai heel nie ^_^

Ini kasut comel si flower girl my niece alya nadirah just 2 year old.
Saje buy yang simple sebab ieda nak tambah little flower, just DIY

15 comments:

  1. cantikla kasut kak ieda...

    nice nice

    ReplyDelete
  2. cantiknya kasut pengantin...
    kasut flower girl pun comel...

    ReplyDelete
  3. cantek kasut.....kasut dak kecik tu pun comey jer...hehe..

    ReplyDelete
  4. Wahhhh... so sweet..
    Memang cantik Ieda kasut tu :)

    ReplyDelete
  5. weee... dh ade kasut n ia adalah lebih cantik!!! yay.. dh bole kawin!!

    ReplyDelete
  6. wahh... smua OFF white yee... siap ade flower girl tu ekkk

    ReplyDelete
  7. mmg susah cr kasut kat jb..pilihan ida mmg nice white

    ReplyDelete
  8. wahh igtkn JB serba ada..kalau saye yg kg kt trg ni of course xde pilihan..

    ReplyDelete
  9. hehe boleh tambah lagik blingsss kalao nak tuh...DIY skit

    ReplyDelete
  10. ieda... hana bukan ada yasin pdf tapi quran pdf... tapi tak boleh hantar gune email sebab besar file tu...

    ReplyDelete
  11. comelnye kasut...nice..hehehe..u kat jb eh? nti pas kawen sy duk jb..heheeh

    ReplyDelete
  12. eka : simple je pun dik ^_^

    fariza : kasut toddler tu paling comel

    hanna : mesti la pilih yang terbaik for my wedding

    aeen : Kasut dak kecik tu lg comey kot ^_^

    myra : sebab sweet la ssh sangat nak cari T_T

    fira : weeeee baru kasut baju belum lg hu..hu..

    kak uda : senang & jimat kak, white boleh pakai mase nikah & resepsi

    kak mia : banyak tapi yang sesuai untuk wedding takde pun

    intan : kasut all white macam nie tak banyak, kat vinci pun macam tak sesuai je

    kitty : terus ieda google cara nak tambah blik kat wedding shoes, ade la, macam nak buat ^_^

    hanna : ohh camtu takpe hanna, ieda guna cara lain nanti

    rina : yup ieda stay & keje at JB, boleh la we hangout lepas our wedding nnt ^_^

    ReplyDelete