Thursday, March 1, 2012

OP, MUA and henna artist booked!

Official Potographer
Pada yang belum tahu, my hometown di Kulim, Kedah dan now im workin at Johor Bahru. Jadi kalut la survey OP untuk majlis di Kulim nanti. At first dah survey my ex-school friend as OP, tapi frust menonggeng sebab dia nak futher study jauh pulak so guna plan B. My OP nie jumpa masa survey FB my ex-school friend habibah wedding OP. Terus jatuh cinta and booked! His work super amazing.

Ohh yaa! ieda cuma ambil pakej dari OP untuk SHOOT & BURN sahaja. I am Graphic Designer jadi kerja-kerja editing ke custom album I buat sendiri lepas wedding nanti, saving & puas dapat touchup muka sendiri la..la..

Some of my OP work, taken from his official website. Pengantin nie bib my lovely friend, akan review after my wedding

Offical Makeup Artist
I cuma bagi klue sikit je. Die comel, die famous, she like cat so much, her work super duper amazing, my ex-politeknik geng and we pernah climb gunung Angsi sama-sama sampai ke puncak.

Ohh yaa! my officemate bergosip tadi, makeup MUA dan pengantin akan ada sedikit persamaan, betul ke? Err apa hasilnya kalau nyah yang makeup eh? errr cee komen tengok, nasib baik MUA ieda comel la..la..

Some of my MUA work, taken from her official FB pages, akan review after my wedding

Offical Henna Artist
She also my ex-school friend. Totally memang ieda banyak ambil servis dari kawan-kawan je kan. Senang nak discuss and malas nak survey lain. Lagipun hasil kerja mereka semua owesom!

Some of  my HENNA ARTIST work, taken from her personal FB pages, akan review after my wedding

To be continue........... also booked from my friend hu..hu..^_^

11 comments:

  1. tak sabar tnggu....hehehe

    mesti cantik2

    ReplyDelete
  2. dah banyak progress ye ieda...
    happy preparing!

    ReplyDelete
  3. untung nye grafik designer.. isk.. isk..

    ReplyDelete
  4. semoga cantik dan berseri seri hari wedding nanti :)

    ReplyDelete
  5. bez klu amik kawan2 ni.. tak risau kene tipu ke ape kn...

    ReplyDelete
  6. wah ieda dh mula start hunting..baguih..x sbr nk tau perkembangan seterusnya..cantik gmbr photo

    ReplyDelete
  7. wah wah... dah fully prepared dah ni... cuak tak? ehehe...
    psssttt !!! ade masa ke nak edit sdiri nnti.. gmba kawen tu :P

    ReplyDelete
  8. eka : sabar... banyak lg kak ieda tak prepare nie, takut laa

    hanna : yee now asik pikir prep je tau, pening dah nie

    fira : yee! semangat nie nak buat sendiri punye ^_^

    echa : thanx echa, semua bride pun nak cantik

    maria : rasenya ieda percaya kawan dari vendor yang tak kenal tu

    kak mia : lagi 3 bulan je kak, kene pulun hunting nie

    kak huda : untuk diri sendiri kena la ada, sanggup tak stay up sampai pagi tau hu..hu..

    ReplyDelete
  9. Henna tu booked dengan Linda ke?
    OP dari sapa?

    Bib masa kenduri memang superb..
    Cantik :)

    ReplyDelete
  10. adakah mua u kak annasha? hee

    ReplyDelete