Thursday, March 22, 2012

my dream handbouquet booked!


Salam you oullz!

After mengoogle I finally finalize my dream handbouquet untuk majlis resepsi di Kulim Kedah. I nak macam nie and already contact my favorite Florist shop di Penang. Yess they can do it! harga pun sangat la murah weh. Kalau booked dari Bridal confirm harga agak membunuh coz I think they all pun order dari floristkan!

Untuk majlis nikah pula ieda gunakan fabric handbouquet. Intan Norazam already full booked jadi I try cari pembuat fabric handbouquet yang lain. I jumpa this cute handmade shop di Penang. Hasil kerjanya pun kemas, comel dan sangat berpatutan. Yang paling I suka she so ramah tamah. I love her and her hasil tangan so booked sudah!

Akan review my handbouquet vendor after the wedding ^_^

Some of her work, taken from her official FB pages


5 comments:

  1. i prefer fresh flower jgk...rase sgt kawen dlm taman wpun sejemput je bunga kt tgn :-)

    ReplyDelete
  2. comeynyee...

    ida.. slasa baru ni akak sampai ke kulim sbb nak print tag customer. 1 pon tak jumpa. Kecuali ade 1 kedai, die takde .ai pulak... mcm2 laa...kualiti tak cantik print direct dr pdf tu...tp taktau aa akalo printer die yg bangang

    ReplyDelete
  3. kitty : me to!

    intan : tu la nak guna full pakej fresh frower tak mampu pulak

    ada : luv it to!

    kak huda : ade, org pernah jumpa tepi jalan area kulim, taman selasih rasenye...

    ReplyDelete