Thursday, March 29, 2012

eye candy for my candy buffet idea!

Hi pembaca sekalian!

Tak kira nak try juga buat candy buffet sendiri. Hopefully jadi kenyataan, my idea tidak semegah seperti shopping complex cuma sekadar ala-ala pasar malam. Lantak janji hasilnya comel dimata sedap dimakan. Idea inpirasi datang dari gambar dibawah mengikut theme color. Barang-barang kaca I borong di Ikea selebihnya selongkar almari dapur mamaku. Segala mak nenek candy tu I nak cari vendor ex-B2B yang pernah buat review sebelum nie, lagi senang borong di tesco je kot nanti hu..hu...

Korang boleh cuci mata cari idea candy buffet di www.amyatlas.com





PADA SEMUA GENG B2B JOM BANTU VOTE PIKA UNTUK MENANG VIDEO "SAVE THE DATE" IMPIANYA KELIK LINK DIBAWAH


3 comments:

  1. Lawa lawa. Semoga tercapai nak buat candy buffet tu ye :)

    ReplyDelete
  2. dear, thank you soooo much! I really appreciate the help!!! tak dapat nak cakap how thankful I am. semoga bertambah-tambah rezeki nak kawin dan jugak selepas kawin. :)

    Love,
    Pika.

    ReplyDelete
  3. hi iedaurora..candy buffet sebenarnya tetap comel walaupun ia simple aje. sebab budak2 memang suka sangat dengan candy ni, infact org tua pun sama. maybe ieda boleh juga consider untuk tambahkan chocolate fountain and dippings buah, marshmallow and biskut. nanti confirm jadi lebih meriah gitu.. barang2 ni boleh dibeli dengan harga yg affordable tp berkualiti. halal choc for fountain yang diiktiraf jakim pun ada skrg ni :)

    ReplyDelete