Thursday, March 15, 2012

DIY design - my official wedding icon


Hai! Hei! Hoi!

Dengan ini bermula juga segala project DIY graphic design untuk weddingku nanti. Last minute baru nak start buat segala mak nenek nie memang cari pasal la kan. Okey ini adalah my wedding icon memula I nak buat ala-ala barbie tapi jadi spesis sponge bob plak adehh! 

Wedding icon nie ieda akan guna pakai untuk design lain yang akan menyusul kemudian. I dah letak watermark hope tak kena curi la sebab ini I buat khas untuk my wedding. Design baju pun I ikot sikit-sikit tau. Siap lukis fabric hand bouquet ala-ala puan intan lagi ki..ki..kiiiii

P/S : Sapa nak oder TQ SCALLOP TAG & SCALLOP STICKER dengan design yang comel dan harga berpatutan? Coming soon from Aurora Touch...

18 comments:

  1. chomey nyeeee...ieda buat sndiri ke?

    ReplyDelete
  2. hihihi.. blusher die bolat je.. comel!!!

    ReplyDelete
  3. luvvvv de icon!!!
    cantek la...
    saper curik ieda punyer, kita sue dier..huhu

    ReplyDelete
  4. Comelnyerrrr...
    Seyes mmg comel tau :)

    ReplyDelete
  5. fara : ingat nak buat ganas punye terjadi comel pulak ^_^

    siti : i luv it to!

    rina : yup, buat sendiri pakai illustrator nie

    fira : baru prasan agak besar gedabak blusher tu

    enul : hopefuly takde sebab dah pernah jadi my artwork kena ciplak, kalo nak requet je la ieda boleh lukis kan ^_^

    myra : sebab tuan yang lukis pun comel kot ehh perasan

    ReplyDelete
  6. ala, comelnye ida..cute mute... ehehe..kene wat laju2 lah nih ekkk

    ReplyDelete
  7. u buat sendiri ke..wahh comelnye..hehe..

    btw i folo u k..:P

    ReplyDelete
  8. alolo comel tahap tinggi u punya wedding icon! nnt theme kaler ni ke? :)

    sila jenguk my blog & join contest sy! :)

    http://pikapikah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. so cute ieda..ieda ni kreatif so guna la bakat tu utk wedding.mmg jimat.xsbr nk tgk gmbr2 wedding ieda.hehe

    ReplyDelete
  10. comei nye! pandai u lukis doodles dear :)

    ReplyDelete
  11. salam ieda, macam mana nak tempah design kartun kat awak eh?

    ReplyDelete
  12. hi yaa all! if nak tempah doodle comel macam nie email me ieda_aurora@yahoo.com

    ReplyDelete