Tuesday, March 13, 2012

DIY - bunga tisu ohh bunga pahar

Salam dearies and welcome new follower! 

My DIY aurora project now loading. Memula start dengan bunga pahar menggunakan bunga tisu. Kalau ada permintaan ieda akan tunjuk tutorialnya yaa, so simple and easy peazy gurl...

Im a big..big... gurl with a big..big... eye ^_^

My wedding theme color tifanny blue, white & purple

Gunakan creepe paper, riben, riben organza & berries

Ohh noo lagi 3 bulan aje tayang oii!!! jadi mood shopping barang wedding sangat menebal sekarang nie...

10 comments:

  1. Jangan lupa jemput cheq nooo..

    Cheq nak bunga pahar ni tau..
    DIY cheq paling suka ;)

    ReplyDelete
  2. chantek la dear..bleh buat business ni..heehe.... yeay dah x lama dah tu, all d best dear..! :)

    ReplyDelete
  3. nak macam DIy..!
    cantek!boleh bukak tempahan niyh..hehhe

    ReplyDelete
  4. budak ofis echa pon buat bunga paha dari tisu.sama la.n yg pntg cntik :)

    ReplyDelete
  5. shelai : owez ^_^

    fariza : isk itu saja yang mampu DIY pun

    cha : maceh, simple je pun

    myra : off coz tak lupa, myra tetamu VVIP tau

    renee : ini pun gila malas nak buat tau, yer now counting da day

    enul : setakat 200 pun terkedek-kedek ni ki..ki..

    echa : senang, murah and cantik ^_^

    ReplyDelete
  6. huhu comel laaaa..
    suria ade lg 47hari je bunga pahar 1 pn belum start..malas~~hihi

    ReplyDelete
  7. cntik2...suker...sy pun ngah nk wat jg...dh beli dah bhan2....suker....cntik sgt...

    http://sunflowergo2.blogspot.com/

    ReplyDelete