Monday, November 28, 2011

The wedding dress type

Hi Everyone!

My wedding insyallah 6 month from now, err can't I ask what is the right time to tempah my wedding dress for reception & nikah? I prefer design yang moden dari tradisional. Berangan untuk dapat rekaan mermaid cut and boat neckline. It would be perfect!
Types of wedding dress, mesti sesuai dengan bentuk badan dan selesa

Fall in love with mermaid cut

Types of necklines, jangan pilih yang terlalu seksi sudah

I suka sangat boat neckline

Bella swan wedding dress from movie twilight breakingdawn, damm gorges at back, me love!

Saturday, November 26, 2011

10 sebab kenapa lama tak update blog!

1. Super busy dengan kerja yang makin disiapkan makin bertambah, Sudah nasib seorang senior graphic designer overtime dan dateline like my best friend. Adik-adik sila pikir 10 kali kalau bercita-cita nak jadi graphic desinger yang berjaya bila besar nanti.
Err tak faham motif nak buat muka serius macam nie

2. Menjalankan interview calon junior graphic designer yang baru. Cuma kena buat test artwork poster yang simple tapi hasilnya bila dah siap ada yang macam poster filem tamil terlalu colorful daa. Until now masih gagal memilih calon yang sesuai. My boss and me memang cerewet!

3. Balik kulim with fiance dua kali dalam sebulan. Pulak tu stay sana lama-lama sebab rindu mama & sibling!

4. Terlampau excited jaga newborn nephew & ajar my niece ABC sampai hilang selera nak online.

Comelnya baby ifran tidur

Dah mula gila camwore macam makngah dia

5. Bercuti dengan fiance di Penang. Berjaya bawak dia makan nasi kandar paling sedap di alam semesta di lorong maknyah cari makan yeayyy!

Gambar nasi kandar tak sempat nak ambil dah licin ganti dengan my faveret nandos hot peri-peri chiken

6. Maraton tengok America Next Top Model all episod online, sudah adict. Jadi kuata broadband awal-awal dah macam siput. Jadi lebih baik tidur.

Allison fron ANTM, I love this girl so much, she got big eye like me.

7. Busy dating dengan fiance, ye la nak keluar kena siap cantik-cantik makan masa juga kan.

Tadaa im ready jom dating! 

8. Busy dengan freelance design. Now musim kahwin ramai yang tempah kad, tag, label & lain-lain. Hai sendiri punya persiapan kahwin yang kelaut.

9. Dapat durian runtuh jadi sibuk dengan movie, jejalan, shoping, shoping & shoping. Err terlebih sudah.

Mr Faan kenapa simpan je camera canggih tu

Haa like that laa, snap picture datin kat depan you nie banyak-banyak
(err its me)

10. Banyak nak cerita tapi lebih malas dari rajin.

Lepas nie saye ieda aurora akan berjanji akan selalu update blog yang tak seberapa nie, no mo alasan ^_^