Thursday, March 31, 2011

'fuzzy wuzzy dizzy lazzy'

I got new pet yeay! empat eko little hamster...

fuzzy (si kecik, slalu kene buli)

Wazzy (si pendiam, suke berangan je)
Dizzy (si pening lalat, suke naik roda pusing laju-laju)
Lazy (si gemok, kuat mkn & tdo)
Da four zy comey & aktif! mine dari jenis hamster winter white..
Ini ada sikit info pasal jenis-jenis hamster yg sesuai dijadikan pet anda..


Hamster Mini Campbell


Winter White

Hamster Syrian



Hamster Roborovski

Wednesday, March 30, 2011

'our song'

Ma fiance dedicate this song for me, romantic huh!


Bruno Mars - Just The Way You Are


Maddi Jane - Just The Way You Are

She's a 13 years old girl, her voice super amazing!
banyak lagi song yang sangat best from maddi! layan lee...

'yang kite tunang nak tak'




Satu malam cikbf ask me
‘yang kite tunang nak tak’
of coz ieda cakap nak! punya suke macam nak gigit je botol sisha kat depan time tu hu..hu..

Lagipun ini permintaan arwah papa tersayang sebelum meninggal, syukur dapat jugak aku tunaikan, amek mase sebulan jugak nak prepare averything, yer la rombongan dari selatan ke utara, jauh tuu, majlis berjalan lancar & sangat hapening...

Paling ieda takut baju tunang nie la coz memang tak tengok langsung sebelum engagement day cume mintak ikot tema warna pink je, tapi bile pakai suke la cantik kan! mekap pun bagi ieda yg tak penah bermekap tebal nie cantek habis dah! nie la hasil kerja AzwadeDesign, butiknye kat bukit mentajam, owner butik nie jugak yg mekap ma sista on her wedding dulu, die jugak selalu makup artis-artis yang famous amos, terus je booking tempat nie xde survey tempat lain dah...

Nak survey sile ke http://www.azwade-design.com/

Excited sangat dah jadi fiance orang nie, luv you ma fiance! that all for now...

Friday, March 18, 2011

about me!




Hey everyone! Im ieda tuan punye blog nie...
Jus wanna share my lovely story & sweet memories in life, so enjoy reading yaa!