Monday, October 24, 2011

rezeki - birthday prezen, hamper & wang tunai!

Salam sayang ^_^

Syukur bulan September & Oktober nie bulan bertuah. Seriously rasa happy & tersenyum panjang je. Nak tau kenapa? meh nak share dengan korang...

1. Ieda bukan selalu join contest di blog. Tapi bila juling tengok hadiah comel dan dianjurkan oleh my favourite blogger mesti nak join. Paling best mesti la bab MENANG yeahhhh! Terima kasih daun keladi buat penganjur.

Join alfayuri giveaway & terima hadiah wangi nie. Thank you www.afrayuri.com

Join contest kaki paling comel oleh ailyrozanna dan dipilih sebagai pemenang pertama. Macam-macam ada dalam hamper comel nie, kelik CINIE untuk tengok apa isi hamper. Thank you www.ailyrozanna.com 

Baru-baru nie dimumkan sebagai pemenang no-2 contest design banner untuk bro Eyriqazz, kelik CINIE kalau nak tengok my design. Hadiahnya wang tunai. Thank you www.eyriqazz.com & www.abangencem.com 
RM50

2. Oke ada lagi, bulan lepas kan my birthday, mesti lah dapat hadiah dari fiance kesayangan. He give me two owesum gift. Love you so much Faan. My mama & papa in law pun hadiahkan sepasang baju kurung pahang warna turquoise, serius baju paling mahal pernah ieda ada, masih sayang nak pakai. Juga pada kawan-kawan yang bagi present thank you yaa. LUV YOU ALL!

Gift dari fiance tercinta Body Shop Dreams Unlimited set, serius wangi dari pagi sampai ke malam dan Camera SAMSUNG PL120, kelik CINIE untuk cerita penuh. 

3. Ehhh ada good news lagi, tetiba dapat durian runtuh cash money dan yang paling best my salary naik yehooooooo! Thank you boss tersayang. Hadiah untuk diri sendiri pun ada tau, beribu lemon barang makeup hu..hu...

9 comments:

  1. bestnya akk..murah betul rezki akak..eka penah menang sekali je contest..hehehe

    ReplyDelete
  2. Best best..

    Murah rezeki Ieda :)

    ReplyDelete
  3. ieda...rezeki di mana2 yer.hehe..alhamdulillah

    ReplyDelete
  4. Murahnya rezeki ieda. Alhamdulillah :))

    ReplyDelete
  5. wahh..beznye...alhamdulillah..rezeki murahh

    ReplyDelete
  6. wah, sangat syok ok.

    dear, already link and follow ur blog.

    mine,
    http://sotheliliwedsthebee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. perlu memeriksa:)

    ReplyDelete
  8. thanx all! muga semuanya murah rezeki ^_^

    ReplyDelete