Friday, September 23, 2011

Thanx you Ailyl Rozanna!

Hallo everyone & happy Saturday ^_^

Ieda dah terima kiriman bungkusan hamper pemenang pertama untuk contest NIE dari blogger korean faces Ailyl Rozanna. Memang excited gila! aloolo semua barang tomey-tomey macam Ailyl. So nak share la dengan korang apa yang I dapat. Next time kalau Ailyl buat contest lagi cepat-cepat join weh. Gift from her memang owesum like her!

Luv yaa Ailyl & thanx you so much!


Menang friendly sesangat dia ni, antara my faveret blogger.
Dah jadi bini orang pun tetap mentain kawaii, banyak tips make-up at her blog


Oke kasi suprise sikit, tengok luar hamper dulu eh korang


Bungkusan make-up dari Etude House, now I turut gilakan Etude House bila tengok her make-up tutorial video. Kelass ko Ailyl!


BB magic balm, powder brush, i need you honey wash off pack, sharpener, missing u hand cream panda & petit darling eyes series purple color. All from Etude House


Two set eyelash, kawaii doll & two tone body puff


Pink ribbon scarf, pink earfon, cell phone sticker & plush deco sticker


Thanx you again Ailyl Rozanna, have a good day!

17 comments:

  1. wahh!! ida dapat hadiah best lah...
    lama tak dengar citer ieda.. bz ke?

    ReplyDelete
  2. hi hanna! yee buzy sangat ngan dateline artwork, now dah kurang sikit boleh BW & reply comment...

    ReplyDelete
  3. bestnya hadiah ailyl kasik.. lepas ni kalau die buat contest boleh serbu ramai2... :')

    ReplyDelete
  4. Wah! Tahniah ieda.. hadiah berganda eikk.. dgn sambut bday lagi kannn ;)

    ReplyDelete
  5. Wah..bertuahnya menang. Tahniah =)

    ReplyDelete
  6. wah..byknyer dapat hadiah...nie yg jeles nie ;p

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah. tahniah. mmg comel brg2 itu

    ReplyDelete
  8. WAHHHH...best gler dpt hadiah etude dr aily lagi tu...byk pulak tu..perghhh..anyway ieda mmg deserve..caya lah

    ReplyDelete
  9. sure hati berbunga2 waktu tu kan.. ;D

    ReplyDelete
  10. EEEEEE! dolly tu super cute. cam dolly zie yg bernama cici je..hehe

    ReplyDelete
  11. marya : mmg ramai yg join, tp im lucky!

    oeya : bulan nie mmg byk dapat prezen ^_^

    liya : Thanx you...

    fariza : mmg tomei2 semua...

    reen : semua barang2 tu best sangat2, suka etude house!

    nurul : ^_^

    sharihoo : mesti la!

    zee : yee ade perasan dolly tu kat blog zee...

    kak mia : mmg happy sgt!

    kimie : Thanx kimie

    zoey : Thanx zoey

    ReplyDelete
  12. wah tahniah..adiahnye memang best2 :)

    ReplyDelete
  13. bestnyeee eida menang barang etude~~!!!! mimi suke sgt barang2 etude houseeee..

    ReplyDelete