Wednesday, September 7, 2011

raya dengan camera baru SAMSUNG PL120


Masih dalam mood raya ke? Malasnya nak kerja kan aiyahh...

Raya tahun nie memang le seronok sangat sebab my fiance hadiahkan camera SAMSUNG PL120 untuk I. Die buat suprise lagi saja je nak buat I menagis kan, thank you sayang! Kecik & slim senang nak bawa kemana-mana sesuai sangat dengan I yang suka berposing klik sana sini snap gambar benda merepek yang nampak comel. Paling I suka ada LCD screen  kat depan camera senang nak camwore tangkap gambar diri sendiri, hebat laa!

Owh we oredy got NIKON D90, itu gurlfriend kesayangan fiance saya. Walaupun tak sehebat our NIKON D90 tengokla gambar hasil dari camera SAMSUNG PL120 nie not bad kan ?

Ieda & faan ucapkan Salam Aidilfitri & Maaf Zahir Batin

Tak lupa juga selamat menyambut Hari Kemerdekaan, I love Malaysia

 Di kampung Serdang Kedah, kemain seronok lagi Alya berlari 

Newborn baby, my couzen daughter welcome to the family Amni

Operasi membakar tunggul kayu dengan bunga api & mercun tetapi gagal, itu tunggul pokok manggis memang keras T_T

11 comments:

  1. haa.. muncul pun ieda.. malam tadi hana dar teringat dah... mana ieda ni.. beraya sakan agaknya.... hehehe.. ^_^

    ReplyDelete
  2. Wahhh bestnya dapat kamera baru :)

    Tahniah ye :)

    ReplyDelete
  3. lama gak ieda menghilang.. dh lama x nmpk entry..mujuq menyusul balik..wah dpt kamera baru...best

    ReplyDelete
  4. pewiittt~ eida ada camera baru tu..
    hehehehe. lagi meriah ler raya kan berposing.hehe

    ReplyDelete
  5. lps ni blh la posing tiap2 hari...hehe

    ReplyDelete
  6. smart juga kamera ni, nak pergi google japlah. :)

    ReplyDelete
  7. meriahnyer raya ...thnks ...kita dah sama2 exchange link dear...thnks a lots...! ;)

    ReplyDelete