Thursday, September 8, 2011

macam mana nak atasi perasaan marah nie

Minggu nie ada saja benda yang buat I MARAH & cepat STRESS
Seriusly tak nak cepat hot nanti tak comel la kan

Macam mana nak atasi perasaan MARAH ni
Tolong la korang bagi cara untuk sejukkan hati bila marah


15 comments:

  1. uishh... memang tak dapatlah nak bagi tips.. sebab hana pun cepat rasa nak marah.. lagi2 kalau stress.. huhu

    ReplyDelete
  2. he3. kan kan x comel kan jika stress dan marah2.
    zikrullah dan ingat Allah serta think positif.
    takut x terkawal nanti, nmpak x matang :)
    keluar jalan2 dr tpt itu pun bleh hilangkan.

    ReplyDelete
  3. bila kita stress memang mudah marah..cuba selesaikan ape yang menyebabkan kita stress tuh..bawak bertenang okey..

    moga dipermudahkan segala urusan ieda :)

    ReplyDelete
  4. ambik wuduk...sebab marah ni sume api..klo dibasahi dgn wuduk ...insyallah...;)

    ReplyDelete
  5. Banyakkan istighfar ye my frenz..

    InsyaAllah akan kurang rasa nak marah tu, mmg bila kita stress kita akan cepat nak marah..

    ReplyDelete
  6. klu sy stress + marah,sy mkn eskrem byk2..x pon main bowling..hehe

    ReplyDelete
  7. saya kalau stress baring sambil dok pk awat marah sgt nih...

    ReplyDelete
  8. istighfar ye awk.

    jgn lupe solat n wuduk..

    :)

    ReplyDelete
  9. tenangkan diri,bwk beristighfar, ambik wudu'...saba ye k.ida =)

    ReplyDelete
  10. nape ni ieda? em..cuba u luahkan kat sumbody..or g shopping?hehe..

    ReplyDelete
  11. istighfar byk2 n share mslh dgn org...insyaAllah perasaan marah tu akan reda nnti...xpn tdo je, nnti bgn dah x marah...hihi

    ReplyDelete
  12. Hi dear,
    If you and friends looking for ideal invitation card for your big day? RENDA PUTEH specializes in handmade, beautifully crafted, lace, simple and elegance design that can suit your theme.

    Visit our blog now!

    rendaputeh.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. sama goes to me ar ieda. so tak dpt ler nk bg tips coz zie pun tgh terkedek² nk kawal marat n cepat stress ni...hehe

    ReplyDelete
  14. Cooling down dgn minum air kosong perlahan-lahan sambil pandang jauh dihadapan.. istighfar perlahan-lahan.. tarik dan hembus nafas perlahan-lahan.. kalau Oeya beginilah.. insyaAllah

    ReplyDelete
  15. hanna : ieda tak cepat marah tapi bile marah mmg teruk la!

    fariza : oke owes tink positif!

    SLT : insyallah, tenang itu indah...

    kak long : insyallah ^_^

    myra : mmg selau stress keblakangan nie...

    atiqah : yeee enjoy!

    shahiroo : betol mmg kene buat mcm tu...

    zul : yee, insyallah...

    echa : sabar itu indah kan dik...

    nida : setakat nie shopping buat ieda lupa stress...

    nana : yup, selalu share dengan fiance & bff...

    red : same la kite, emo je lebih...

    oeya : thanx yee, ieda dah cube dengan minum air mmg berkesan...

    ReplyDelete