Thursday, September 29, 2011

I hate busybody! I hate copycat!

Hi ada cerita hot la korang!

Rupanya ada juga seseorang yang tak berapa berkenan dengan my happy life & blog yang tak seberapa nie hu..hu.. Ah pedulik la kan! masih ada orang-orang comel suka kelik belog nie. Dalam blog nie penuh cerita my happy life story dan bukan hal personal pun. Chil la beb!

HEY BUSYBODY & COPYCAT... I KNOW WHO YOU ARE & YOU READING THIS! Seriously kau takda kerja ke nak jadi stalker? sibuk nak jaga tepi lain orang, memang sampah la. Kepada lalat yang menyibuk kat sini kau datang tak dijemput sila terbang jauh-jauh....

Semua orang tak sempurna tapi berusaha la untuk jadi yang lebih baik okee. Korang apa nak buat dengan orang yang busybody nie? 


Memang I suka letak pica budget comel yee


Ini GEBU, dia tak busybody atau spesis copycat

18 comments:

  1. bia la ieda...dia xske kita ltk pic kta sndri dlm blog kan?dengki2..xhbs

    ReplyDelete
  2. nanti nak letak pic lagi besar2 gedabak hu..hu..

    ReplyDelete
  3. Ieda,thnks :) btw,dlm blog nie mmg xleh expose sgt life kite tambah2 yg sweet. mmg akan ada org dengki.sbb tu liya hati2 nk update blog :)

    ReplyDelete
  4. buat x peduli je...dh biasa dgn hal mcm ni dlm dunia blog...

    ReplyDelete
  5. ieda memang comel..pedulikan orang camtu..manusia tak habis-habis dengan sikap dengki..ish tak faham..

    ReplyDelete
  6. blog i pun ada stalker..!! tp malas nak ambik port.. anggap sahaja stalker tu jeles dengan u :)orang HOT mmg ramai yg jeles..hihihi

    ReplyDelete
  7. Sabar ye Ieda, inilah dunia blog, yang penting kita suka apa yg kita buat.. :)

    ReplyDelete
  8. HI. mmg btl. ada busybody n copycat, biarkan je spesis manusia itu. tegur dia secara baik.

    ReplyDelete
  9. azie suker jer blog ni..ckp dgn org tu ada aku kesah hehe

    ReplyDelete
  10. Selamat pagi ieda.
    Senyum :)
    Senyum :)
    Senyum :)

    aaaaaaa.. cam tu laaaaaa.. ;)

    Akak suka tgk mata ieda.. klu ade yg tak minat.. ade akak kesah?!!

    ieda lg x payah kesah laa..

    lalalalalalalalalala... :)

    ReplyDelete
  11. saya pun tak suka kalau ada yang busybody. fine la kalau nak baca and jangan la amk hati kan? masing2 da kehidupan nak di share, i love reading blog sbb boleh membaca life orang lain yang lain dr kita punya.


    My Latest Entry: Jom Karaoke untuk Belajar.

    ReplyDelete
  12. ewwww..sape la org tu kan.. naper dia nak copycat2 nie?? tak original uuuu.. huh.. ~

    ReplyDelete
  13. knock off namenya,,,.. biase la.. smpi bile nak maju ade busuk ati iri hati terhadap same bangsa sndiri.. bia la dia ieda... jgn layan lalat busuk tu dh la busuk .. mulut berbau plak.. :P stay the way u are..cute!

    ReplyDelete
  14. kita bakoor ja org busybody neh...hehe

    gebu comeiii..ngeh3

    ReplyDelete
  15. takpelah..biarkan lah mereka...

    org selalu dengki kan....

    ReplyDelete
  16. liya : betul la liya, next time ieda mmg kene hati2...

    kak mia : mmg malas nak layan org tu kak...

    SLT : thanx! buat orang tu dah le ye stop jadi stalker...

    shura : alaa ieda cool je tak hot pun, jalan la jeles hu..hu..

    myra : yee myra belajar terima semua nie dari blogger otai macam myra...

    fariza : yee malas nak layan! hope die sedar sendiri laa...

    azie : thanx azie... ehh stalker ade aku kesah!

    Qeya : oke tengah cenyuuuuuuu lebor nie, makasih kak luv you lah!

    ekmi : setuju dengan ekmi! kalau tak suka jangan baca yee kan senang...

    renee : sebab kite hot la reneee nak tiru leteww!

    rocky : thanx! takde mase layan die, layan kucing lagi bagus...

    ila : jom kite bakoor! gebu mmg comel tapi garang...

    zam : oke aku maafkan walaupun ko takde buat salah hu..hu..

    eka : yee abaikan je! get your own life stalker...

    ReplyDelete