Wednesday, August 10, 2011

wordless wednesday - kuih raya mood


12 comments:

  1. baru puase ke 10 dah mood buat kueh raye yer?hehe.bagus bagus.rajin je tak macam echa..tunjuk je boleh tak?hehe.

    ReplyDelete
  2. wahh...da pikir kuih raye ek....hehehe...

    ReplyDelete
  3. teringin nk buat ke nak makan...:D

    ReplyDelete
  4. da start buat kuih raya??
    waaa, bessstnyaaaa..
    aku lak msti tunggu mood ampir2 raya baru nak buat..
    hihihi

    ReplyDelete
  5. mcm ketupat dalam ketupat..apakah..:)

    ReplyDelete
  6. acha : isk malu nak cakap tp mood pilih kuih untuk ditempah je hu..hu..

    Aeen : ohh mesti, mate dah tak tahan tengok kuih bersusun kat bazar...

    Zura : teringin nak makan kot ^_^

    SLT : beli banyak buat sikit je...

    ReplyDelete
  7. WAH..BILA NK MULA BUAT KUIH RAYA NI EH

    ReplyDelete
  8. Pilih Ieda jangan tak pilih..
    Nanti raya meriah la rumah Ieda ngan kuih raya :)

    ReplyDelete
  9. Merah itu jambu : ooh last minute kot main tunjuk je..

    Ema : nak makan kuih raye sebalang!

    Nana : same la...

    Myra : Nanti mai la rumah tau dekat je...

    ReplyDelete