Thursday, August 25, 2011

sama ke masa bercouple & bertunang?



Engagement day adalah kenangan yang paling indah, tak dapat diungkap dengan kata-kata. Happy sungguh bila kedua family bersama dan hubungan makin rapat. Title 'tunang someone' sangat mencabar & istimewa bagi I. Seriusly memang title GF/BF tak best langsung lah! I tak sabar nak tunggu hari bahagia ceewah...

To My Fiance



Love is beautiful and great.
When you find the right person it will be fate.
My love I have for nick is so strong
nothing can ever go wrong.
It was love at first sight
I wanted to be with him every night.


Everyday I feel so good inside
I can't wait till the day I become his bride.
as far as the future we cannot see
but together forever we will be.


What we have is love
it is as beautiful as a dove.
Our love has grown
into something bigger that has shown.
Your heart and my heart have connected
but our love is so expected.


And now from this day
I will always pray
that I will stay with my man
and I know that I can.


My engagement day 5 Feb 2011


Doakan kami happy ending ye, always doakan korang & pasangan juga bahagia

11 comments:

  1. Sooo sweeet... :-)

    Hope korang akan cepat2 kawen na..

    ReplyDelete
  2. sangat cantik gambar tunang dear.. :)

    ReplyDelete
  3. sweetnya. jd tunangan org lg special tau.

    ReplyDelete
  4. insyaAllah.nanti kawen lagi seronok~

    ReplyDelete
  5. bajunya cantiklah..nmpak lembut..
    smoga kekal yer :)

    ReplyDelete
  6. huhu... skrg ni mood nak kahwin cepat je... ^_^

    ReplyDelete
  7. i tak sabar nak jd tunangan org!!!!!!

    **gile gdik!

    ReplyDelete
  8. myra : Thankx myra, tahun depan tau...

    SLT : Itu fotoshoot syok sendiri je...

    Fariza : Betul tu! darah manis...

    Mimi : suke dengan mimi cakap camtu!

    Cik Bell : Baju tu memang faveret ieda, thax dear...

    Hana : kene sabar la ^_^

    Shura : takpe gedik baru comel!

    Hamzah : Thanx yaa...

    Kak mia : insyallah, memang tak sabar nak hidup berdua kak...

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum dan salam sejahtera, terima kasih kerana sudi melapangkan masa melayari AZLIYACOLLECTION.BLOGSPOT.COM

    Apa itu SAUNA OZON INFRARED dan kebaikannya kepada anda

    http://azliyacollection.blogspot.com/2011/09/sauna-ozon-infrared.html

    ReplyDelete