Tuesday, August 2, 2011

Sahur nie je T_T

Tiap-tiap hari sahur Koko Krunch. Bukan diet tapi malas banget oke. Biase la orang bujang sahur sorang-sorang tak syok betul tapi tahun depan dah berdua yeayy! Tak sabar nak masak untuk lelaki masa depan (curi sikit ayat dak comel Yuyu Zulaika). Selamat bersabur & berbuka yer korang....

SORY ieda buzy menggila tak sempat nak balas kunjungan korang sekarang tapi dah free nanti I singgah blog korang oke.... 

15 comments:

  1. koko krunch sedap... yummy! lagipun sorang2 kan, nak masak berat2 pun tak berbaloi...

    ReplyDelete
  2. menu sahur yang sama....hehehheeeee

    ReplyDelete
  3. hehe
    nt dah duk berdua
    akq xleh bg si abg mkn koko krunch jgk taw
    hehee:D

    ReplyDelete
  4. Oklah koko krunch pun kenyang jugak..
    Myra skrg sahur makan Nestum je :)

    ReplyDelete
  5. sedap dan ringkas..tapi kenyang ke.. :)

    ReplyDelete
  6. uih,best ape sahur dgn coco crunch! :D

    ReplyDelete
  7. ida.. oke lagi tu... akak pg tadi bgn lmbt sempat teguk air kosong je segelas.

    ReplyDelete
  8. hanna : betol! selera jugak sahur careal nie...

    amiena : same ke? oke cun!

    farah : dah berdua kena la bangun awal masak nasi lauk sardin fuuu...

    myra : mmg kenang & yummy!

    sweetlikewhat : setakat nie tak berape kenyang macam mkn nasi :(

    gadis : haaa try la buat sahur...

    kuyam : Oh best! lg dapat hirup kuat susu tu...

    kak huda : Oke dari tak bangun kak...

    ReplyDelete
  9. zura : Kenyang sbb kuah susunye kot hu..hu..

    ReplyDelete
  10. ok laa 2,fieza sahur mnum air mineral cactus je ari2.. ^^,

    ReplyDelete
  11. xpa yunk...

    asalkan kita bersahur n kenyang pun dah jadikan..;-)

    koko krunch sedappp pe..nyum3..

    ReplyDelete
  12. wooooooo, paling sedap kot makan koko krunchni.heheh

    ReplyDelete
  13. ieda, boleh bagi alamat detail kilang appolo tu tak dear :) hehe

    ReplyDelete