Wednesday, August 3, 2011

I pemenang contest kaki paling comel oleh ailylrozanna


Korang kenal tak ailylrozanna, kalau tak kenal rugi la sebab dia blogger paling comel di alam semesta. I ada join contest  kaki paling comel oleh ailyl. Saje suka-suka tak harap nak menang pun sebab ramai yang join lagi la dak ailyl nie famous amos sampai banyak akaun fake dia kat FB hu..hu...

Ieda dapat tempat PERTAMA melalui undian random, yaahh im so lucky! Oke jum lompat bintang sesama. I dapat hamper comel dari ailyl. Thanx you so much gurl, ur rock...jb rock!

Untuk untuk tengok peserta contest & hamper comel yang I dapat
(ailyl cakap rahsia so tunggu je la kan)
kelik CINIE

Untuk tengok kaki I yang tak comel
kelik CINIE

Untuk tengok pemenang yang bertuah & dengan suara katun comel
kelik CINIE

22 comments:

  1. tahniah..dah agak akak menang sebab cntik sgt gambar tu...hehehe

    ReplyDelete
  2. yeah tahniah. dah tgk dah keputusannya :)

    ReplyDelete
  3. aslkm...tahniah

    (^__^)salam perkenalan..

    ReplyDelete
  4. Tahniah Ieda...
    Wahhh dah ada sinar tu... :)

    ReplyDelete
  5. wohoooo congratss ieda..wahhh rezeki bln puasa tuu

    ReplyDelete
  6. congrats ieda! ;) nice one lah!

    ReplyDelete
  7. wahhh....alhamdulillah..

    tahniah yunk...

    rezeki ramadhan neh....;-)

    ReplyDelete
  8. gadis : makasih!

    nora : sebab pengajur pun comel!

    zura : thanx you!

    eka : kak ieda pun suka gambar tu actualy tu candid je...

    kecoh : thanx you!

    hanna : makasih!

    marya : ye tak sangka, thanx!

    wan : thanx yaa!

    hayatun : wasalam, thanx.. jom kenal2!

    KP : thanx yaa!

    myra : Thanx! myra lagi banyak menang tau...

    reen : yer rezeki, syukur sangat...

    kuyam : thanx dear!

    ila : syukur, thanx ila!

    farra : makasih sis!

    ReplyDelete
  9. fulamak..menang contest ailyl rozanna tu...

    ReplyDelete
  10. hakers : tu la mmg te anjat boboi!

    nana : thanx you...

    cik annys : ^_^

    misya : makasih misya ...

    kak mia : thanx you...

    ReplyDelete