Monday, August 22, 2011

Contest : Honey Soft Ice Cream

Hi everyone! I ada join contest dari Honey Soft Ice Cream. Jom berkenalan dengan  Honey Soft Ice Cream nie. Antara tempahan yang boleh dibuat adalah untuk :
  • Majlis Hari Jadi (dimeriahkan dengan belon)
  • Majlis Perkahwinan (percuma pencuci mulut untuk hidangan pengantin)
  • Hari Keluarga
  • Sukaneka
  • Rumah Terbuka
  • Majlis Pelancaran (sundae khas untuk VIP)

Tapi yang paling penting Ieda memang tengah cari benda unik dan lain dari yang lain untuk majlis perkahwinan I nanti. Jadi dah boleh la Honey Soft ice Cream memenuhi permintaanku. Nampak mahal tapi sebenarnya RM1 untuk 1 kon ice cream plus ada desert utk pengantin. Chocolate fountain pun ada la weee... 

Gambar yang menjadi pilihan adalah :


Kenapa ieda suka gambar ni :
  • Aiskrim nampak begitu sedap perasa coklat dan vanilla ferevet I yummeh!
  • Suasana bertambah romantik apabila pasangan pegantin berkongsi makan aiskrim.
  • Pengantin nampak begitu bersahaja dan tersenyum gembira.
  • Van aiskrim pasti  kene serbu jadi memeriahkan lagi majlis perkahwinan.
  • Ieda pun teringin nak bergambar macam nie di majlis perkahwinanku tahun depan.

Poster comel khas untuk mempromosikan Honey Soft Ice Cream pada pembaca blog nie


Kalau korang nak join kelik kat CINIE


10 comments:

  1. haritu ada suggest kat tunang tu.. nak ade eskrem ni taime kenduri bertandang.. tapi dia tolak... huhu..
    dia kata nanti budak2 je pakat habiskan eskrem.. huhu

    ReplyDelete
  2. Sedapnyer eskrem.. tergugat di bulan posa, eyh tak posa ler..huahuahua.. :-0


    Gud luck ye Ieda :-)

    ReplyDelete
  3. Hi, Congrats on your wedding!

    Have anything special for your special first night?

    here at LINGERIE CABIN we have variety of gorgeous lingerie that are going to make your first night an unforgetable moments. come and visit us!

    Click Here: Lingerie Cabin

    or Click Here: Lingerie Cabin@FB

    ReplyDelete
  4. salam ieda, akak dah baca entry ni. tq sbb sudi join contest yang x seberapa ni. ieda... akak berkenanlah dengan poster tu. gambar kartun tu cantik. sekarang ni kami tgh nak wat maskot untuk ice cream ni. pikir punya pikir. ieda dah bg jawapan. nampak comellak kartun tu klu jadika maskot honey soft ice cream mesti comelkan. papepun still dlm perancangan.

    ReplyDelete
  5. Echa : baru je makan eckem mcd td!

    Hana : takpe mmg niat nak jamu budak2 tapi comfirm mak budak pun berebut lagi la hari panas....

    Myra : same la kite :p

    Adawiyah : thanx yaa!

    Lingerie : thanx yaa! oke visit you now...

    Honey SIC : no prolem kak enjoy dapat join contest nie, ieda buat pun suke-suke je nak support usahawan mcam akak, kalau nak tolong design maskot pun bole!

    SLT : Thanx you dear...

    ReplyDelete