Monday, August 8, 2011

booking tiket Air Asia & double wedding

Assalamualaikum... Selamat menyambut bulan Ramadhan dan selamat berpuasa kepada semua! Jelousnya dengan korang yang dapat berbuka dengan family. Setakat nie I berbuka dengan fiance, member-member & in law family, apapun syukur ada juga teman kan. 

Attention! I dah beli tiket Air Asia balik raya jb ke penang oke yeayy! Terbang melayang RM422 walaupun dah booking tiket awal-awal. Nak dekat raya harga memang membunuh. I dah serik naik bus time balik raya nie. Tension dengan dengan jem berjam-jam, kena tukar bas la & perangai drebar bus yang merempit di highway! korang balik kampung tak?

Enjoy dulu gambar wedding my friend di Melaka. Double pengantin ye adik & abang. Untuk tengok majlis belah perempuan tema garden wedding kelik CINIE


Muka kekenyangan nasi minyak


Both gorges & beautiful!



My friend Eri, she using keronsang bouquet


Sama cantek sama padan, same face


Him & her

13 comments:

  1. cantiknyaa pengantin :)

    btw ieda pon nampak cantik :)

    ReplyDelete
  2. Senang kan blk naik flight. Time raye plg dirisaukan jem tu la.. Wow cantik dua2 pengantin. kembar ke dorang? Handbouque pun lawa sgt yg brooch tu..

    ReplyDelete
  3. akhirnya br nmpk posting ieda..kemana menghilang? so nice pengantin2x tue...wah dh book tiket,akak suruh suami beli tiket balik semula ke Jb je..perjalanan dr JB ke perlis..will driving car with family..

    ReplyDelete
  4. ema : yer sweet je, thanx ema...

    KP : dah la perjalanan jauh sakit badan2 if naik bus, yg adik- beradik belah lelaki... time majlis pun duk tengok handbouque die je ^_^

    kak mia : nak raye nie busy dengan keje hari2 OT, dah nasib graphic designerkan, isk sonoknye naik kete boleh stop2 suka hati tak la penat!

    ReplyDelete
  5. pnh rs balik raya dgn bas...makkk aiii lamenya jam...dh la dr shah alam ke trg dh amik masa 8 jam....kalau ade rezeki lebih amik la flight..xrugi pun.. :)
    ieda cantik dlm gmbr tu.hee

    ReplyDelete
  6. cantiknye hand bouquet~~~
    masyaAllah.

    ida.mimi pon tak suke balik naik bas. sbb jammmm..benciii..hehe.over pulak kan

    ReplyDelete
  7. ida balik raya bila? akak pon dah risau dah ni nk blk raya tempuh jem bangat... ohh.. tak sanggupp...

    ReplyDelete
  8. erm...nasib la tiket mahal nak mati kan ieda...tapi nasib baik i beli tiket dari sarawak ke jb pi balik baru RM196.....jangan jeles k...hehehe

    ReplyDelete
  9. naik bus sekarang menakutkan..hehe

    nice pic ieda tu.. :)

    ReplyDelete
  10. dua pasang erk pengantinnye...cantik..

    ReplyDelete
  11. reen : kalo jb ke penang biasenye 12jam kalau jem rabak lg la lame adui! thanx reen ieda biase je...

    shura : Eri tu mmg comel banget!

    kak diana : 28hb sampai 5hb kak! nnt driving hati2 yer, save journey...

    min : alaaa min kan student! tak aci...

    SLW : betoi! time raya lg scary...

    zura : iyer kak adik lelaki & abg, sama cantek!

    ReplyDelete
  12. Pengantin memang cantik :-)
    Tahniah buat mereka..


    **Ieda, terbang RM400++ takpela kan dari nak bersesak2 kat jalan raya, dah ler jauh JB dengan Penang ;)

    ReplyDelete