Monday, July 25, 2011

woman and a little girl



Super love this quote. Honesly I memang manja & mengada-ngada, dah sifat semulajadi dari kecik la. Fiance, family & friend dah faham sangat. My fiance aka mr sepet selalu sabar & layan I dengan sempurna. So tambah-tambah sayang ahak! Korang camnie tak?
"I like when a guy makes me feel like a woman and a little girl at the same time"
Tara Reid

5 comments:

  1. ieda, kita pun manja jugak.. sampai En Bakal Suami tu dah malas nak layan.. haha, die kate tak boleh manjakan sangat.... hihi..

    ReplyDelete
  2. mcm kak mia lak dot hubby yg jenis x romantik depan2x ni..tu yg susah ...so kak mia byk bersbr...namun kak mia tgk dia bertanggungjwb...wanita mmg suke lelaki memanjainya selalu..tp kdg2x kte x dpt pe yg kte impikan...mungkin allah meletakkan kebaikan yg lain kte x nmpk pd lelaki jns begini..ehehe..aduh panjang ayat akak..

    yg ptg dia buat ieda hepi k

    ReplyDelete
  3. yup2, beshkan dapat manja2. hihi tp esok da ade anak x dpt dah la. hehehe

    ReplyDelete
  4. ieda..nida pon manja gak..smpai kat sekolah asrama dulu,kwn2 sume ckp nida manja..sorang bff nida,da xmcm bff,tp mcm kakak nida sbb nida manja sangat ngn dia..tp since nida belajar kat sabah dulu,da stat berdikari,keje skang pon lasak,slalu outstation..nida da mcam matured sket..xskela..sbb rasa xdpt bermanja mcm dlu..huhu..

    ReplyDelete
  5. hanna : alaa tak kire diorang kene jugak layan kite!

    kak mia : takpe kak mia dah kire beruntung dapat hubby bertanggungjawab... kalau dah kawen mcm akak lg best dapat la manje2 selalu ^_^

    hidayati : ieda dah cakap ngan tunang kalo dah ade nak lg nak romantic!

    nida : yer mase study manje ngan kawan2 je, dah keje nie mmg kite lebih matang kan...

    ReplyDelete