Friday, July 1, 2011

wedding shoes idaman

Baru mengoogle kasut idaman untuk my wedding nanti, nak warna pastel, ada riben atau roses gorges macam nie, high heel tu perlu sebab I pendek hu..hu.. kamon cun tak?
























10 comments:

  1. comelnya... tp jgn tergoleh dah le.. hiuhi

    ReplyDelete
  2. nurul : xpe leh practice dlu.. beauty is pain kak!

    ReplyDelete
  3. nida pon tgh cari kasut..tp xjumpa2 yg berkenan di hati lg..huhu..nida ske yg no 3 tu..sweet..hehe..kasut yg no 7 tu, ada nida jumpa ari tu..tp nida nk yg depan xtutup habis..

    ReplyDelete
  4. pilih no 4 gmbr nye & akhir...ida, mia pun kecik..tp pengalaman kawin ari2...mula2x beli gak yg high heel..at last x pakai..sebab sakit kaki..yela ari 1 kenduri..nak kena keluar lg photo shoot..layan tetamu di luar...sakit gak tumit..kebetulan mia sakit sendi..tp klu ida ok..pakai tau..nampk tinggi ..elok sgt2x :-)

    ReplyDelete
  5. aaa cantiknye semua!!i pun tgh pk2 nak jenis design kasut kawin.inspiration!! ;)

    ReplyDelete
  6. nida : no 3 tu la my fav! jumpe kat ne lah la survey...

    mia : ieda dah selalu pakai high heel so okey kot cume x setinggi nie, bile mia cite nie kene la cari yang paling selesa...

    zimie : jom kita sama2 survey & cari yang terbaik...

    ReplyDelete
  7. i adore no5 tu, cantiknyee...sume pun lawa la. katne la ade jual kat sini..

    ReplyDelete
  8. amy : still searching... all shoe pun ieda google kat tis website

    http://www.endless.com/

    ReplyDelete
  9. Kasut putih bunga Ros 2 kuntum tu cantik ;)

    ReplyDelete
  10. myra : mmg cantek myra! macam nak semua...

    ReplyDelete