Sunday, July 3, 2011

suprise dari fiance & tips kekasih bertambah sayang kamu!

Mood berbunga-bunga sekarang, pagi tadi ada budak diliver bunga & cokelat box untuk cik ieda aurora kat opis, bukak kad rupanya dari my faan, HAPPY GYLA! takda apa-apa event pun sebenarnya tapi faan memang suka buat suprise, tu buat I sayang dia lebih...

Oke nie jugak tips untuk korang, suprise make her or him luv you more! try la tak kisah simple atau mahal barang tu, tak perlu tunggu burfday tau apa-apa event pun sebab tu suprise kan...



Osem day!

Ieda luv Faan

Petang tu we terus buat our own photoshoot sebelum bunga layu hu..hu


Ferero rocher cokelat box, all mine!



9 comments:

  1. weih romantik aa pasnie mood berbunga2

    ReplyDelete
  2. mea : mesti la, mia aku carikan ko dato nak? hu..hu...

    ReplyDelete
  3. wah romantix fiance ida ni..jeles akak tau..ehehe..semoga bahgia ida

    ReplyDelete
  4. wah..romantik nye paan... i wish i could have too.. huhu

    ReplyDelete
  5. mia : dari entri akak, ur hubby pun romantic tau!

    nurul : paan mmg romantic tu yg syg die lebih hu..hu..akak kias2 la abg kak nak bunge hu..hu..

    ReplyDelete
  6. Wahhh so sweet.. :)
    Memang surprise akan buat kita terharu dan rasa disayangi & dihargai :)

    ReplyDelete
  7. myra : yee myra pun pandai buat suprise tuk husband!

    ReplyDelete